Naturiga Nutritional Yeast Besin Mayası 100 gr X 3

564,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturiga Nutritional Yeast Besin Mayası 100 gr X 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biokent Organik Satıcı Ünvanı: BİOKENT ORGANİK MARKET ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176041590200001 Vergi Kimlik Numarası: 1760415902
    Bu ürün Biokent Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturiga nutritional yeast besin mayası 100 gr. X 3 adet
  • Besin mayası nedir ve nasıl üretilir? Nutritional yeast,,Türkçe ’ye "besin mayası” olarak çevrilmiştir. Latince ismi Saccharomyces Cerevisiae olan ve eski çağlardan beri kullanılan en önemli ekmek mayası türlerinden biridir. Yetişmek için vitaminler, karbon, fosfat, biotin ve çeşitli minerallere ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle vitamin ,ve mineral bakımından zengin şeker kaynakları üzerinde (pekmez) yetiştirilir. Mayanın çoğalmasını sağlamak için oksijen sağlanarak aerobik koşulları ,(oksijenli solunum) oluşturulur. Çapraz bulaşmayı engellemek ve kaliteli bir ürün elde edebilmek için üretim tamamen kontrollü bir ortamda gerçekleşir. Büyüme süresinin ,sonunda, inaktif hale ,getirilmek için pastörize işlemden geçer ve kurutulur. Isı ile etkisiz hale getirilen maya artık B kompleks vitaminleri ve çeşitli mineralleri içeren bir besine dönüşmüştür.%47 protein içerir. Maya aktif halde olmadığı için insan tüketimine uygundur. Besin değerleri tablosunu ürünün diğer resimlerinde görebilirsiniz. Menşei:Estonya Nasıl kullanırım?, Besin mayası doğrudan besin olarak veya besin içeriğini zenginleştirmek için ek olarak da kullanılabilir. Peynirimsi bir tada sahiptir. Yetişkinler için bir servis miktarı yaklaşık 1 yemek kaşığıdır. Makarnalara serpilebilir,makarna sosuna eklenebilir, çorbalara, salatalara, sıcak yemeklere, patlamış mısır gibi atıştırmalıklara,fırınlanmış sebze cipslerine ya da omlet gibi çeşitli tariflere eklenerek peynirimsi bir tat elde edilebilir. Ev yapımı poğaça,kraker,tuzlu muffin gibi tariflere eklenebilir. Ayrıca aromasından dolayı vegan peynir yapımında da kullanılabilir. vegan ve vejetaryen beslenme için uygundur. Katkı maddesi içermez, gluten içermez, ilave şeker içermez.
Geri Bildirim Ver