Genel Markalar Erişte Ve Makarna Makinesi

584 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Erişte Ve Makarna Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandalin Küçük Ev Aletleri Satıcı Ünvanı: HALİL ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3440399253
    Bu ürün Mandalin Küçük Ev Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturalove erişte ve makarna makinesi Yüksek kalite krom kaplama çelik
  • 9 farklı kalınlık ayarı
  • Çıkarılabilir krank kolu
  • Dayanıklı yapı ve temizlemesi kolay tasarım
  • Makarna yapıcıyı sabitlemek için sağlam kelepçe
  • 2 yıl garanti
Geri Bildirim Ver

Naturalove Erişte ve Makarna Makinesi

Makarna ve erişte sağlıklı bir karbonhidrat deposudur. Yeterli miktarda tüketildiğinde insan sağlığı için yararlıdır. İşletmelerde ya da evlerde ev yapımı ürünlerin daha pratik bir şekilde üretilmesi için erişte ve makarna makineleri kullanılır. Erişte ya da makarna yapımında en zahmetli aşama hamur açma sürecidir. Bu makineler, öncelikle gereken hamurun pratik bir şekilde açılmasını sağlar. Makarna yapımında kullanılacak hamur, ince ya da kalın olabilir. Makinenin hamur kalınlığının belirlenmesi için özel bir ayarı bulunur. Börek yufkası ince hamuru ifade eder ve el ile bu kadar ince açılması zordur. Buna karşılık erişte ve makarna makinesi ile börek yufkası kıvamında ince hamurlar bile pratik bir şekilde açılır. Eşit boyutta estetik hamur işleri için bu makineyi tercih edebilirsiniz.

  • Uzun kullanıma uygun üretim yapısı
  • Uygun fiyat avantajı
  • Fonksiyonel tasarım

Naturalove Erişte Makinesi ile Pratik Lezzetler

Naturalove Erişte Makinesi ile Pratik Lezzetler

Naturalove dayanıklı üretim yapısına sahip bir ürün sunar. Ürünün yüzeyi, krom ile kaplı çeliktir. Krom, aşınmaya karşı yüksek direnç gösterir. Aktif kullanım alanlarında, mutfakta ya da işletme mutfaklarında kullanıldığı için darbelere karşı dayanıklı olması önemlidir. Krom kaplı çelik yüzeyinde kolaylıkla aşınma görülmez. Paslanma ya da aşınmaya karşı dayanıklı, uzun kullanıma uygun olarak üretilir. Ayrıca makinenin kullanıldığı alanda dekorasyona uyum sağlayabilen şık ve minimal bir tasarımı vardır. Krom kaplama çelik ile hoş bir görüntü sağlanır. Naturalove erişte ve makarna makinesi kurulum açısından da pratiktir. Makarna yapıcının kullanılabilmesi için bir alana sabitlenmesi gerekir. Makine sabitleme işleminin yapılabilmesi için sağlam bir kelepçe ile satışa sunulur. Ürün, kelepçeler ile kullanılan alana sabitlenir ve üretime hazır hale getirilir. Bu dayanıklı ve kullanışlı cihaza kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Natural Erişte Makinesinin Sunduğu Avantajlar

Natural Erişte Makinesinin Sunduğu Avantajlar

Bu makinenin en önemli fonksiyonlarından birisi, hamur açması ve açılan hamuru muntazam şekilde kesmesidir. Buna karşılık tek tip bir hamur açma ayarı yoktur. Dokuz farklı kalınlık ayarı bulunur. Çeşitli şekillerde makarna, erişte yapımına olanak sunar. İstenilen kalınlıkta hamurun elde edilebilmesi için dokuz farklı ayarı vardır. Ayrıca erişteler ve makarnalar eşit boyutta estetik bir şekilde kesilir. Yemeklerin sunumu açısından kesim aşaması önemlidir. Kesme aşamasında dişlerde herhangi bir takılma görülmez. Pratik bir şekilde açılan hamur kolaylıkla kesilir. Hamur yapıldığında ve kullanım aşaması bittiğinde geriye hamur artıkları kalır. Kalan artıkların temizlenmesi ise oldukça kolaydır. Bu makine üzerine hamurun yapışmasına engel olur. Hamurun yapıldığı ve kesildiği kısımların temizlenmesi kısa sürede tamamlanır. Naturalove erişte ve makarna makinesi fiyatı da bütçe dostudur. Böylece ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Naturalove Makarna Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Naturalove Makarna Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Naturalove makarna makinesi fiyatı oldukça uygundur. Sağladığı tüm fonksiyonel özelliklere karşı makul bir fiyat ile müşterilerine sunulur. Takılma yapmadan hızlı bir şekilde dönebilen krank koluna sahiptir. Krank kolu ile pratik bir şekilde erişte ya da makarna üretimi yapılabilir. Temizlik ve taşınma gibi durumlarda krank kolu yerinden çıkarılabilir. Yapılan hamuru kesen dişler, uzun yıllar kullanıma uygundur. Zamanla makinenin kullanımından dolayı dişlerinde hasar oluşmaz. Boyutu ve sabitleyici kelepçeleri ile her alanda rahatça kullanılabilir. Makarna ve erişte yapıcının iç ve dış yapısı kalitelidir. Ayrıca Naturalove erişte ve makarna makinesi yorumları sahip olduğu kaliteyi destekler. Oldukça fonksiyonel bir üründür. Hamur açma ve kesme işleminin aynı anda yapabilen bu ürüne siz de Trendyol’un ayrıcalıklı fiyat avantajlarıyla sahip olabilir, dilerseniz sevdiklerinize de hediye olarak tercih edebilirsiniz.