Genel Markalar Doğal Kırmız Ruj

180,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
199,99 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
199,97 TL
3 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Doğal Kırmız Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tamtabi Satıcı Ünvanı: MUHSİN DEMİRBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2800350926
    Bu ürün Tamtabi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturalive Doğal Kiremit Kırmızı Ruj Naturalive Kırmızı Ruj, içerdiği doğal yağlar ile pürüzsüz dudaklara kavuşmanızı sağlar. Doğal vanilya tadı ve kokusuyla dudaklarınızın nem dengesini korumaya yardımcıdır. İçerdiği vitaminlerle dudaklarınızın onarımını sağlar. Naturalive Kiremit Kırmızı Ruj Özellikleri - Bitkisel yağlar içerir. - Test aşamasında hiçbir hayvan kullanılmamıştır. Üretimde hiçbir hayvansal yağ kullanılmamıştır. - DEA, EDTA, DMDM Hydantoin, paraben, formaldehit, boya, silikon, alkol, cetearth-20 ve propylene glycol gibi zararlı kimyasallar içermez. - Doğal, bitkisel ve yerli üretimdir. Naturalive Kiremit Kırmızı Ruj İçindekiler Ricinus Communis Seed Oil (Hint Yağı), Cera Alba (Balmumu), Copernicia Cerifera Wax (Karnabua Mumu), Theobroma Cacao Seed Butter (Kakao Tohumu Yağı), Olea Europaea Fruit Oil (Zeytinyağı), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Badem Yağı), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Tohumu Yağı), Tocopheryl Acetate (E Vitamini), Vavillin (Vanilin), Mica (Mineral) 77019, Ferric Oxide (Demir Oksit) (77491, 77499).

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
  • Renk Kırmızı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver