Natura Keratin Şampuan Seti BKLM101

2.400 TL

Ürün Bilgileri

Natura Keratin Şampuan Seti BKLM101

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natura Keratin Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün Natura Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natura Keratin Saç Bakım Seti Brezilya fönü ve keratin bakımı sonrası sülfat paraben içermeyen şampuan ve saç kremi kullanılmalıdır. Ürün aynı zamanda saç bakım şampuanı olarak da keratin bakımı yapılmaksızın kullanılabilinir. Ürün içeriğinde Keratin proteinleri, Argan yağı, Yeşil çay özü, Isırgan otu özü gibi doğal ve organik bileşenler barındırır. Bu bileşenler saçlarınızı temizlerken aynı zamanda bakım yapar. Brezilya fönünden sonra uygulamanın bozulmaması için artık marketlerden aldığınız normal şampuanları ve saç kremlerini kullanmamalısınız. Çünkü bu şampuanların ve saç kremlerinin içeriğinde Sülfat ya da paraben bulunur. Buna bağlı olarak uyguladığınız keratin bakımının kısa sürede bozulmasına neden olacaktır. Natura Keratin Sülfatsız Şampuan seti keratin bakımı sonrası mutlaka düzenli olarak kullanılması gereken ürünlerdendir. Keratin bakımı kullanmayanlar ise saçların bakım onarım ve sağlıklı gözükmesi için bu şampuanı kullanmaktadır. Şampuan satın alırken içeriğindeki maddelere bakıp almalısınız. Saç tipine dikkat etmeden seçmiş olduğumuz şampuanlar saça büyük ölçüde zarar verir. Bu şampuanlarla yapılan saç bakım işlemleri saçın cansızlaşmasına ve yıpranmasına neden olur. Saçların sağlıklı gözükmesi için doğru şampuan tercihi önemlidir. Kullandığınız şampuanların zararlı kimyasal içermemesine dikkat etmelisiniz. Yapısında bulunan ve saçı besleyen en önemli yapı keratindir. Saçın zarar görmesinin nedenleri arasında yapılan işlemler ve şampuan tercihidir. Bu nedenle seçilen şampuanın Natura Keratin sülfatsız şampuan gibi kimyasal içermemesi ve organik maddelerden yapılmalıdır. Natura Keratin ile saçlar onarıcı ve güçlendirici yapı kazanır. Mat ve cansız görünümünü ortadan kaldırarak aynı zamanda saçtaki ölü hücrelerin ve şekillendirmeye yönelik kalıntıların ortadan kaldırır. Böylece saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırmış olursunuz. Natura Keratin Saç Bakım Seti 1-Natura Sülfatsız Şampuan 400 ml 2-Natura Sülfatsız Saç Kremi 400 ml 3-Groomed Argan Yağı 60 ml Natura Keratin Saç Bakım Seti içeriğinde 400 ml Sülfatsız şampuan, saç kremi ve Argan yağı bulunmaktadır. Bu ürünler hiçbir kimyasal barındırmaz ve saça zarar vermemenin yanında saçı besler ve onarım sağlar. İçerdiği keratin ile saçın beslenmesinde katkı sağlar. Setin içeriğindeki argan yağı ile saçlardaki elektriklenmeyi alır ve saçınıza mükemmel parlaklık ve canlılık kazandırır. Cansız ve mat gözüken saçlara ışıltı ve güç verir. Saçlarınıza uzun süreli bir yumuşaklık kazandırır. Saçı dış etkenlere ve ısı ile şekillendiricilerin etkilerine karşı korur. İnce telli saçlara hacim ve güç kazandırır. Tüm saç tipleri için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi İnce Telli
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver