Natulife Kabak Çekirdeği Içi Çiğ 1 Kg (GLUTEN İÇERMEZ)

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Natulife Kabak Çekirdeği Içi Çiğ 1 Kg (GLUTEN İÇERMEZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: milazzo Satıcı Ünvanı: FETİH ÇAKIROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2230356430
    Bu ürün milazzo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natulife Marka Kabak Çekirdeği İçi Çiğ 1 KG. Ürün fotoğrafları Kendi Ürünlerimizin Fotoğraflarıdır.
Geri Bildirim Ver

Natulife Kabak Çekirdeği İçi Çiğ 1 kg

Natulife kabak çekirdeği içi çiğ 1 kg halinde satışa sunulmaktadır. Kemik ve kalp sağlığı açısından oldukça yararlı olan kabak çekirdeği aynı zamanda anti kanser özellikler de taşımaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirirken kan şekeri kontrolünü de sağlayan kabak çekirdeği çiğ olarak tüketildiğinde daha faydalı bir besine dönüşür. Natulife tarafından özenle seçilmiş çiğ haldeki kabak çekirdekleri hijyen kuralları göz önünde bulundurularak uygun saklama koşullarıyla paketlenmektedir. Bu paketleme sürecinde ürünlerin tazeliklerini kaybetmemeleri için gerekli önlemler alınır. Paketleme sırasında fazla hava alınarak tazelik ve lezzet kayıpları önlenmeye çalışılır. Paketlemenin yanı sıra kargo süreci de sorunsuz bir şekilde işler. Gıda taşımacılığında ürünlerin olabildiğince hızlı bir şekilde ilgili kişilere ulaştırılması taze tüketim açısından oldukça önemlidir. Natulife bu konuda oldukça hassas davranmaktadır.

  • Taze paketleme
  • Yoğun lezzet
  • Sağlıklı ve hafif

Natulife Kabak Çekirdeği İçi Faydaları

Natulife kabak çekirdeği faydaları arasında bağışıklık sistemini güçlendirmesi, kan şekeri kontrolünü sağlaması, böbrek taşlarını önlemesi, kan basıncını azaltması yer almaktadır. Bunun yanı sıra kalp ve kemik sağlığına iyi geldiği de bilinmektedir. Kabak çekirdeği lifli bir yapıya sahip olduğu için kandaki kolesterol miktarını düşürmektedir. Kandaki kolesterol miktarının düşmesiyle birlikte kalp hastalığı riski de azalmış olur. Kabak çekirdeği kalsiyum, selenyum ve demir açısından da oldukça zengindir. Aynı zamanda beta karoten kaynağı da olan kabak çekirdeği yendiğinde vücutta A ve B vitaminine dönüşmektedir. Magnezyum olarak da oldukça zengin olan kabak çekirdeği ayrıca yüksek miktarda omega-3 ve çinko da içerir. Vücut için oldukça önemli olan omega-3 diyabeti azaltmasının yanı sıra kötü kolesterole karşı da oldukça etkilidir. İltihap sorunlarında da kabak çekirdeği tüketiminin faydası görülecektir.

Natulife Kabak Çekirdeği İçi Çiğ 1 Kg Paketleme Süreci

Natulife 1 kg kabak çekirdeği çiğ olarak paketlenmektedir. Kuruyemiş, donmuş yiyecek ve meyve sebzelerde tazeliği korumak ekstra önem kazanabilmektedir. Özellikle çiğ olarak paketlenen ürünler tazeliğini daha çabuk kaybedebilmektedir. Genellikle bu tarz ürünler havası alınmış paketlerde muhafaza edilir. Böylece bakterilerin daha kolay üremesini sağlayacak ortam ortadan kaldırılmış olur. Natulife bu konuda oldukça hassas davranır ve kabak çekirdeklerini size ilk günkü tazeliğinde ulaştırır. Böylece Natulife kabak çekirdeği içi çiğ 1 kg özellikleri arasında ağızda hoş tatlar bırakan tazeliği de yer alır. Gıda siparişlerinde kargoma hızı da oldukça önemlidir. Gıdalar olabildiğince hızlı bir şekilde gerekli yerlere ulaştırıldığında tazeliği daha iyi korunur.

Natulife Kabak Çekirdeği İçi Çiğ 1 Kg Sipariş Koşulları

Lif, mineral ve vitamin açısından oldukça zengin olan kabak çekirdeğinin sağlığa pek çok faydası bulunmaktadır. Çiğ olarak kişilere sunulan Natulife kabak çekirdeğinin besin değerleri korunur. Paketleme sırasında ise kabak çekirdeğinin tazeliğinin korunmasına özen gösterilmektedir. Olabildiğince havayla teması kesilerek paketlenen kabak çekirdeği tazeliğini daha uzun süre muhafaza eder. Natulife kabak çekirdeği içi çiğ 1 kg fiyatı satıcı tarafından belirlenmektedir. 1kg kabak çekirdeği içi uygunfiyatlarıyla da kişilerin karşısına çıkmaktadır.