Natracare Organik Ultra Ekstra Kanatlı Ped Uzun 8 Adet

289,95 TL
(36,24 TL / adet)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Natracare Organik Ultra Ekstra Kanatlı Ped Uzun 8 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Organik Mağazam Satıcı Ünvanı: KADRİYE SÜHEYLA BOYRAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1820231701
    Bu ürün Organik Mağazam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Paket içinde 2 adet biberon emziği yer almaktadır. -Daha az gaz, rahatsızlık ve kolik semptomları azaltmak için tasarlanmış biberona özel, biberon emziği -Doğal kavrama için anne memesine benzer ödüllü biberon emziği -Benzersiz antikolik havalandırma sistemi havayı sütten uzaklaştırır -Gelişmiş Antikolik Biberon Emzikleri sadece Gelişmiş antikolik biberonlar ile uyumludur. -Orta akış ve hızlı akış opsiyonları mevcuttur. -BPA içermez ve ftalat içermez ÖNEMLİ UYARI: Ürünlerimiz hijyenik olduğu için üretim hatası harici durumlarda ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. HIZLI BAŞLANGIÇ: Kullanmadan önce, ılık sabunlu su ile yıkayın, temiz suyla durulayın ve sterilize edin. Biberonunuzu şekilde gösterilen biçimde birleştirin. Biberonunuzu birleştirirken, valfi ışığa doğru tutarak silikondaki boşlukların tıkanmamış olduğundan emin olmalısınız. Eğer tıkanmış ise, parmaklarınız arasında hafifçe ovuşturarak tekrar açılmasını sağlayın. Valf tıkalı olduğu takdirde biberonunuz düzgün şekilde havalanmayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Ultra Uzun
Geri Bildirim Ver