NATIVE INSTRUMENTS Traktor Kontrol X1 MK3 Moduler USB DJ Controller

15.999 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

NATIVE INSTRUMENTS Traktor Kontrol X1 MK3 Moduler USB DJ Controller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SesciBaba Satıcı Ünvanı: ASİMETRİK SES IŞIK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086048894600025 Vergi Kimlik Numarası: 0860488946
    Bu ürün SesciBaba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Traktor Kontrol X1 MK3 Moduler USB DJ Controller Kapsamlı İşlevsellik X1, önceki nesil DJ kontrol cihazlarının en iyi özelliklerini yeni ve gelişmiş özelliklerle birleştirerek, efekt kontrolü, oynatma manipülasyonu, döngü ve mikser eşleme konularında kapsamlı işlevsellik sunar. Işıkların Rehberliğinde Olun Dahili ışık sistemi, bir parçanın ne zaman biteceği veya bir döngü içinde olup olmadığı gibi önemli bilgileri size aktararak performansınızı daha iyi kontrol etmenize yardımcı olur. X1'in renk yelpazesi, özelleştirilebilir ortam aydınlatması için geniş seçenekler sunar. Dokunsal ve Görsel Tasarım Denetleyici üzerindeki dokunsal noktalar ve artırılmış düğme boyutu, yönlendirmeyi kolaylaştırır. Renk kodlama seçenekleri ve ışık bildirim sistemi, ışık seviyelerinden bağımsız olarak görsel geri bildirim sağlar. Bütün Gözler Donanımda Parça ilerlemesi, parça adı, döngü boyutu, seçili efektler ve efekt parametreleri gibi temel bilgileri gösteren beş OLED ekranla dizüstü bilgisayarınıza bakmaya daha az zaman ayırın. Bağlantı Kurun Dijital DJ kurulumları hızla karmaşıklaşabilir, ancak X1'in üç bağlantı noktalı, elektrikli USB hub'ı her şeyi basitleştirir. CDJ'lere, özel kurulumlarınıza düzgün bir şekilde bağlanın veya daha fazla X1'i zincirleme bağlayın. Tam Spektrumlu Özelleştirme X1, renk şemasına kadar DJ'lik tarzınıza göre ayarlanıp özel olarak tasarlanacak şekilde tasarlanmıştır. Parça sonu ve döngü bilgilerinin yanı sıra, size uygun ortam aydınlatmasını ve RGB düğme renklerini seçin. Yepyeni Mikser Modu Efekt modundan mikser moduna geçmek ve EQ'ların ve kanal seviyelerinin kontrolünü anında ele almak için yalnızca bir düğmeye basın. Ayrıca, ekranlarda dört kanal seviyesinin tümünü izlerken parçalar arasında geçiş yapın. Dilediğin gibi DJ'lik Yap Son derece özelleştirilebilir olan X1, özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde hızlı bir şekilde ayarlanabilir. Traktor Pro'daki bir özelleştirme sayfasıyla haritalamada ayarlamalar yapabilir ve her düğme grubunu renkle kodlayarak farklı işlevlere kolayca erişebilirsiniz. Doğrudan Başlamak için İhtiyacınız Olan Her Şey X1, Traktor Pro 3 yazılımını içerir, böylece hemen takın ve DJ'lik yapmaya başlayın. Traktör Pro 3 Lisans ve İki Ay Ücretsiz Yayın Traktor X1, amiral gemisi DJ yazılımı olan Traktor Pro 3 ile birlikte gelir. Kurulumunuzu tam olarak istediğiniz gibi uyarlamak için çeşitli efektler, ayarlamalar ve özellikler sunar. Ayrıca, Beatsource veya Beatport ile bağlantı kurarak iki aylık ücretsiz yayına erişim elde edebilirsiniz. Bu, milyonlarca parçayı keşfetmeniz ve kendi müzik koleksiyonunuzla birleştirmeniz için harika bir fırsattır, ancak bu avantaj yalnızca yeni Beatport veya Beatsource kullanıcılarına açıktır.
Geri Bildirim Ver