NaSaDAN 24'Lü Çift Taraflı Marker Kalem Seti Çantalı

349 TL
(14,54 TL / adet)
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

NaSaDAN 24'Lü Çift Taraflı Marker Kalem Seti Çantalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞURDAN Satıcı Ünvanı: SADETTİN UĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1068607606000011 Vergi Kimlik Numarası: 8860397366
    Bu ürün UĞURDAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güvenli ve kullanımı kolay: Süper belirteçler tamamen güvenlidir çünkü toksik değildirler, alkol bazlı ve asitsizdirler. Çocuklar,yetişkinler, sanat öğrencileri ve öğretmenler işaretleyicilerimizi severler çünkü eğlencelidirler, kullanımı kolaydır ve harika bir görsel efekt sağlarlar. Animasyon, illüstrasyon, çizgi film, endüstriyel tasarım,moda tasarımı, mimari ve grafik alanlarında kullanılabilir. Çift uçlu: Geniş ve hassas, hassas vurgulama ve altı çizili için uygundur. 1 mm / 6mm fırçalar, ince ve kalın çizgiler yazmanıza izin verir, mükemmel çok yönlülük ve esneklik sağlar, çeşitli stilleri, eskizleri ve desenleri kolayca oluşturmanıza olanak tanır. Sınırsız kullanım: Bu çift köşeli süper işaretleyicileri kullanırken hayal gücünüz canlanır, çünkü çizim, yazma, eskiz yapma, boyama, karalama, yetişkin boyama kitaplarını doldurma veya yaratıcı yönünüzü göstermenize izin veren başka herhangi bir şey için mükemmeldirler. Tam renk özellikleri: Bu kalemler geniş bir yelpazeyi kapsar ve hediyeleri veya günlük eşyaları saklamanıza, düzenlemenize, izlemenize ve paylaşmanıza yardımcı olmak için kendi benzersiz renklerinizi, çok amaçlı ve farklı etiketlerinizi oluşturmak için bir araya getirilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver