NAS ÇELİK KASA Nas Çelik Bs-t 670 Beton Dolgulu Yangına Dayanıklı Şifreli Çelik Kasa

28.000 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

NAS ÇELİK KASA Nas Çelik Bs-t 670 Beton Dolgulu Yangına Dayanıklı Şifreli Çelik Kasa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nas Çelik Kasa Satıcı Ünvanı: NAS ÇELİK KASA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629153551600001 Vergi Kimlik Numarası: 6291535516
    Bu ürün Nas Çelik Kasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nas Çelik Bs-t 670 BETON DOLGULU ( Kapak dahil ) ev ofis tipi üst güvenlikli çelik kasa ÖNEMLİ: a) Sisteme fatura bilgilerinizi giremiyor iseniz adres kısmı devamına fatura bilgilerinizi girebilirsiniz. b) İstanbul içerisinde sipariş oluşturan müşterilerimizin siparişlerini şirketimiz kargo kontrollü yerine kadar teslim etmekte ancak diğer İstanbul dışı illerde kargo firması 50 Kg ve üstü kargoları bina dış kapısında teslim etmektedir. Buna göre sipariş oluştururken dikkate almanızı rica ederiz! c) Kargo taşıma esnasında oluşan hasar nedeniyle Tüketici Kanunu hükümleri çerçevesinde müşteri ve kargo yetkilisi tarafından tanzim edilip imzalanacak tutanak tutularak tarafımıza ürün iadesinin yapılması gerekmektedir. Tutanak olmadığında taşıyıcı firmadan kaynaklı zarardan dolayı ürün iadesi alamamaktayız ve zarar tazmini yapamamaktayız. Genel Özellikleri : Yükseklik: 67 cm * Genişlik: 50 cm * Derinlik: 46 cm ( Kapalı alanda dolap içi konulacaksa derinlik + 2,5 cm daha ilave edilmelidir. ) Kapı çelik kalınlığı: 2,5 mm Gövde çelik kalınlığı: 2 mm İç çelik kalınlığı: 2 mm İç beton dolgu kalınlığı: 20 mm Ağırlık: 130 Kg Yangın Güvenliği : Booil safe uluslararası geçerliliğe sahip fireproof NT017 Yangın sertifikasına sahip olup, SINTEF Yangın test raporları ve diğer kalite ve dayanıklılık test raporlarına sahiptir. Booilsafe Avrupa normlarıma uygun üretilmiştir ve1000 Derece ısıya 90 dakika dayanıklıdır, 120 dakika yangın süresince, iç sıcaklık 550 dereceyi geçmez. (kağıt bozulma sıcaklığı) Sıcaklık, duman, buhar, nem ve elektrik ve manyetik alanlara karşı tam koruma sağlar. Yangın, su, korozif gaz ve dumana karşı dayanıklı dayanıklıdır.. Çizilmez fırın boyalıdır. Kilitleme Sistemi *Elektronik Şifreli Kilit Sistemine sahiptir. *Elektronik kilit, 4-8 basamaklı iki ayrı şifre ile kullanılabilir. *Şifrenizin unutulması, durumunda yasal bir yazıyla şirketimize müracaat etmeniz durumunda, tarafımızca üreticiyle iletişime geçilerek tek kullanımlık acil durum şifresi tarafınıza iletilmektedir. Kasayı satın alan kişi harici kurum / şahıslarla şifre bilgisi kesinlikle paylaşılmamaktadır. *Anahtarınızın kaybolması durumunda yasal bir yazıyla şirketimize müracaat etmeniz durumunda, tarafımızca üreticiyle iletişime geçilerek yedek anahtar yurt dışından ücreti mukabilde tarafınıza iletilmektedir, ücret alıcı kuruluşa / şahısa ait olacaktır. Kasayı satın alan kişi harici kurum / şahıslarla anahtar tedariki kesinlikle yapılmamaktadır. *Acil durumlar için Panik-Kapatma sistemine sahiptir. *3 yönlü, 4-8 çelik kilitleme milleri ile hırsızlığa karşı tam koruma sağlar. *1 Adet çıkarılabilir raf. *1 Adet üst alanda plastik çekmece. * Üretim yeri: Güney Kore ( South Korea )

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 67 x 53
  • Kullanım Tipi Şifreli
Geri Bildirim Ver