Nars - Maskara - Mini Climax - Siyah

1.390 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Nars - Maskara - Mini Climax - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CYAS Satıcı Ünvanı: CEYDA ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9820348375
    Bu ürün CYAS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: NARS Cosmetics, makyaj sanatçısı ve fotoğrafçı François Nars tarafından kuruldu. Bir sanatçı olarak efsanevi çalışmaları, 90ların bazı ikonik görsellerini oluşturdu. 1994 yılında, 12 rujdan oluşan ilk koleksiyonunu lanse ederek ezici bir başarıyla karşılaşması, François Nars’a tam bir kozmetik serisi yaratması için ilham verdi. Fotoğrafa olan yeteneğini ve tutkusunu keşfeden François Nars, makyaj felsefesi kadar aynı zamanda da vizyoner bir yaklaşımla tüm NARS reklam kampanyalarının fotoğraflarını da kendisi çekiyor. Nars Climax Maskara Mini, ayarlanabilir hacim ve yoğun siyah renk veren, topaklanma veya bulaşma yapmayan hafif ve esnek formüllü inovatif maskaranın mini seyahat boyudur. Nars Climax Mascara Mini, sülfat, paraben veya fitalat içermez. Bilinmesi gereken diğer noktalar: köpüksü krem bir formül oluşturan ‘Kirpik Nem Kompleksi’ kirpikleri toparlar ve yapılandırır böylece kirpiklerde ağırlık olmaz, yumuşak hisseder. Nars Climax Mascara Mini’nin özel yoğun, çıkıntılı yapılı fırçası her bir kirpiği anında etki etmesi için yakalar ve sarar. Siyah pigmentler kirpiklerin tümünü kökten uca zengin renk ve cesur bir boyutla sarmalar. Kullanımı : dramatik bir hacim vermek için, fırçayı zigzag hareket ettirerek, üst kirpikleri üstten ve alttan sararak boyayın. Daha sonra aynı uygulamayı alt kirpiklere tekrar edin. Ekstra toparlanma etkisi için, fırça çubuğunu 5 saniye boyunca kirpikler üzerinde tutun ve kaldırın. Daha ileri etki için, fırçanın sivri ucunu kullanarak alt kirpikleri boyayın.

Ürün Özellikleri

  • Boy Mini Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Plastik
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver