Nars Afterglow Sensual Shıne Lıpstıck Besleyici & Parlak Bitişli Ruj 1.5 Gr

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Nars Afterglow Sensual Shıne Lıpstıck Besleyici & Parlak Bitişli Ruj 1.5 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUXURY MARKT Satıcı Ünvanı: GÜRKAN CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050559198
    Bu ürün LUXURY MARKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick dudaklara daha dolgun bir görünüm veren, parlak bitişli rujdur. Dudakları rahat bir şekilde sarar ve göz alıcı renk ve parlaklık kazandırır. Hem renk veren ve aynı zamanda bakım yapan bu ruj, hafif, yapışkan olmayan bir formüle sahiptir. Dudakların üzerinde adeta kayar. Dudaklara esneklik kazandırmak için Monoï Nemlendirici Kompleksi ve dudakların korunmasına yardımcı olan antioksidan karışımına sahiptir. İçeriğinde Mango Yağı, yaşlanma karşıtı etkisiyle kuru dudakları pürüzsüzleştirmeye yardımcı olurken, Shea Yağı nem seviyelerini korumak için bir bariyer oluşturur. 8 saatlik nemlendirme özelliğine sahiptir. 10 farklı renk seçeneğine sahiptir. - Hibrit formülüyle dudaklara hem renk veren hem de bakım yapan rujdur. - Parlak bitişlidir ve dudaklara daha dolgun bir görünüm verir. - Monoï Nemlendirici Kompleksi ve dudakların korunmasına yardımcı olan antioksidan karışımı içerir. - Yapısı hafiftir ve yapışkan olmayan bir formüle sahiptir. - İçeriğinde bulunan Mango Yağı yaşlanma karşıtı etki sunarak kuru dudakları pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. - Shea Yağı nem seviyelerini korumak için dudaklarda bir bariyer oluşturur. - Dudaklara 8 saat boyunca nem verir. - Orgasm ve Dolce Vita gibi ikonik NARS renklerinin yanı sıra, nude, pembe ve kırmızı olmak üzere yeni göz alıcı renk seçenekleri sunar. - Şeffaftan ortaya kadar kapatıcılık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver