3
Damacana Pompası kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Narpump Şarjlı Tek Motorlu Otomatik Damacana Su Pompası Beyaz

Çok Al, Az Öde!
1 x  219,90 TL
%15 indirim
2 x  186,92 TL
373,83 TL
%20 indirim
3 x  175,92 TL
527,76 TL
%25 indirim
4 x  164,93 TL
659,70 TL

Ürün Bilgileri

Narpump Şarjlı Tek Motorlu Otomatik Damacana Su Pompası Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Narpump Satıcı Ünvanı: RUBİBRANDS ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170064416000001 Vergi Kimlik Numarası: 1700644160
    Bu ürün Narpump tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Narpump Şarjlı 1.7lt Tek Motorlu Otomatik Damacana Su Pompası Beyaz *Dakikada 1.7lt dolum hızına ve düşük sese sahiptir. Tek motorlu ve beyaz renktir. *Cam damacanalar dışında 7,6lt ve 19lt arası tüm damacanalarla uyumludur. *Standart manuel pompaların aksine otomatik motoru sayesinde dışarıdan hava girişini engeller, böylece damacananızda bakteri birikmez, sağlıklı ve temiz su içersiniz. *Anne-bebek kullanımına uygun malzemeden üretilmiştir. Ürünümüzün silikon hortumları Food Grade sınıfı olup sağlığa zararsızdır. Kokusuzdur, toksik, abs ve bpa içermez, fda/sgs/ce/tse onaylı ve çevre dostudur. *Temizliği kolay, su sızdırmayan, paslanmaz borulu özel tasarıma sahiptir. *Kolay açma/kapama özelliğiyle çocuk, yaşlı ve yetişkinler tarafından rahatça kullanılabilir. * Minimal tasarımı sayesinde çantanıza sığar, her yere taşıyabilmeniz için kolaylık sağlar. Yüksek kaliteli güçlü motora sahiptir. (1200mAh) Açık alanlar ve kamp kullanımı için uygundur. Kullanım Talimatı: İlk kullanım öncesi 4 saat süreyle şarj ediniz. Usb girişine sahip kablosu sayesinde herhangi bir adaptörle şarj edebilirsiniz. Metal boruyu pompanıza yerleştirin. Silikon hortumu dezenfekte etmek için 3-5 dakika sıcak suda bekletip pompanıza monte edin. Narpump’ınız, damacana kapağınıza delik açıp hortumunu içine yerleştirdikten sonra kullanıma hazır hale gelir. Mavi ışıklı led tuşuyla kolayca dolumu başlatıp dilediğinizde durdurabilirsiniz. Narpump taşma, dökülme, su israfı ve yorgunluğa son verir, hayatınızı kolaylaştırır. 6 ayda bir hortumunuzu yenileyiniz. Kutu İçeriği: 1 Ad. Pompa, 1 Ad. Silikon Su Hortumu, 1 Ad. Paslanmaz Çelik Su Çıkış Borusu, 1 Ad. USB Şarj Kablosu. Model NP-002, Güç 4 Watt, Voltaj DC-5V.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şarjlı
Geri Bildirim Ver

Narpump Şarjlı Otomatik Damacana Pompası Beyaz

Tüm şişe ve damacanalar ile çalışabilen şarjlı otomatik damacana pompası sayesinde bir bardak su almak veya sürahiyi doldurmak için dakikalarca beklemenize gerek kalmaz. Sizi kablo kalabalığından kurtaracak olan damacana pompasını evinizin istediğiniz yerine rahatça konumlandırabililirsiniz. Manuel damacanalarda kullanılması gereken güç miktarını azaltan pompayı çalıştırmak için dijital tuşa bir kere basmanız yeterlidir. Su, narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 sayesinde damacananın en dibinden kuvvetli bir şekilde pompalanır ve bu işi yaparken sürekli parmağınız ile tuşa basılı tutmak zorunda kalmazsınız. Su bardağı veya sürahi dolduğunda tekrar tuşa basarak pompalama işlemini durdurabilirsiniz.

  • 1 dakikada 2 litre su doldurma özelliği
  • Kolay ve pratik kullanım
  • Uzun süre dayanan pil ömrü

Şarjlı Otomatik Damacana Pompası X13-13 Genel Özellikleri

Şarjlı Otomatik Damacana Pompası X13-13 Genel Özellikleri

Narpump, kaliteli ve dayanıklı damacana pompaları üreten bir markadır. Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 kaliteli malzemeden yapılmıştır ve işlevini kusursuz bir şekilde yerine getirir. Şarjlı damacanayı çalıştırma için aktivasyon tuşuna basmanız yeterlidir. Şarjlı damacana içerisinde bir parmak su bile kalmış olsa su pompalanır, böylece satın aldığınız içme suyunu son damlasına kadar pompalayarak kullanabilirsiniz. Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 cihazının 4-6 damacanaya şarj edilmesi gerekmez, pompanın üzerindeki dijital ekran size şarj seviyesini gösterecektir. Pompa içerisindeki batarya kolayca şarj edilebilir. Bir bataryayı doldurma süresi ortalama 3-5 saat arasında değişir. Şarjlı pompayı şarj etmek için bir adet USB kablosu gerekmektedir. Üstün kalite standartlarına uygu olarak üretilen narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Şarjlı Otomatik Damacana Pompası X13-13 Kullanışlı mıdır?

Şarjlı Otomatik Damacana Pompası X13-13 Kullanışlı mıdır?

Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 sizi pompa basma derdinden kurtarır. Bu sayede su bardağınızı veya sürahinizi doldurabilirsiniz. Bardağın veya sürahinin istediğiniz kadar dolduğuna emin olduktan sonra su akışını durdurmak için damacana pompasının üzerinde tuşa bir kez basmanız yeterlidir. Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13, 1 dk’da 2 litre su doldurmaktadır. Bu sayede dakikalarca su doldurmak zorunda kalmazsınız. Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13, beyaz rengiyle mutfağınıza uyum sağlar. Silikon boru, bpa ve abs içermez, FDA, SGS ve CE onaylı kaliteli bir üründür. Anne-bebek kullanımına uygun son derece sağlık bir cihazdır, kokusuzdur ve anti toksik maddeden yapılmıştır. Su akıtma kısmı paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu sayede, su ile temas ettiğinde okside olmaz. İçme suyunu güvenle içebilirsiniz.

Şarjlı Otomatik Damacana Pompası X13-13 Uygun Fiyatlı mıdır?

Narpump Şarjlı Otomatik Damacana Pompası Beyaz Fiyatı

Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 son derece dayanıklı ve uzun ömürlü bir cihazdır. Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 cihazını kısa süre içerisinde şarj edebilir ve günlerce kullanabilirsiniz. Boru kısmı silikon plastikten su akıtma kısmı ise çelikten yapılmıştır. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda bile, paslanma gibi olumsuz durumlar yaşanmaz. Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ürün sayfasında şarjlı Otomatik Damacana Pompası Beyaz X13-13 yorum yer almaktadır. Şarjlı otomatik damacanayı daha önce kullanmış kişilerin yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Trendyol sitesi üzerinden ürünü kolayca sepetinize ekleyebilir ve ödeme yöntemini seçtikten sonra kolayca sipariş verebilirsiniz. Narpump şarjlı otomatik damacana pompası beyaz x13-13 en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.