6
Su Sebili kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Narpump Usb Ile Şarj Edilebilir Sehpalı Damacana Pompası

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Çok Al, Az Öde!
1 x  549,90 TL
%15 indirim
2 x  467,42 TL
934,83 TL
%20 indirim
3 x  439,92 TL
1.319,76 TL
%25 indirim
4 x  412,43 TL
1.649,70 TL

Ürün Bilgileri

Narpump Usb Ile Şarj Edilebilir Sehpalı Damacana Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Narpump Satıcı Ünvanı: RUBİBRANDS ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170064416000001 Vergi Kimlik Numarası: 1700644160
    Bu ürün Narpump tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NarpumpSehpalı Şarjlı Tek Motorlu Otomatik Damacana Su Pompası Siyah *Siyah renk, tek motorlu ve düşük sese sahiptir. *0.3lt,0.6lt, 1lt, 1.5lt ve 1.8lt olmak üzere dokunmatik 6 farklı açma/kapama modu,dijital kontrol ve LED ekranı bulunmaktadır. *7,6lt ve 19ltarası tüm plastik ve cam damacanalarla uyumludur. *Standartmanuel pompaların aksine otomatik motoru sayesinde dışarıdan hava girişiniengeller, böylece damacananızda bakteri birikmez, sağlıklı ve temiz suiçersiniz. *Anne-bebekkullanımına uygun malzemeden üretilmiştir. Ürünümüzün silikon hortumları Food Gradesınıfı olup sağlığa zararsızdır. Kokusuzdur, toksik, abs ve bpa içermez, fda/sgs/ce/tseonaylı ve çevre dostudur. *Temizliğikolay, su sızdırmayan, paslanmaz borulu özel tasarıma sahiptir. *Kolayaçma/kapama özelliğiyle çocuk, yaşlı ve yetişkinler tarafından rahatçakullanılabilir. *Minimal tasarımı sayesinde çantanıza sığar, her yere taşıyabilmeniz içinkolaylık sağlar. Yüksek kaliteli güçlü motora sahiptir. (1200mAh) Açık alanlarve kamp kullanımı için uygundur. Kullanım Talimatı: İlk kullanım öncesi 4 saat süreyle şarjediniz. 100lt 6 damacanaya kadar şarj kapasitesine sahiptir. Usb girişine sahipkablosu sayesinde herhangi bir adaptörle şarj edebilirsiniz. Metal boruyupompanıza yerleştirin. Silikon hortumu dezenfekte etmek için 3-5 dakika sıcaksuda bekletip pompanıza monte edin. Narpump’ınız, damacana kapağınıza delik açıphortumunu içine yerleştirdikten sonra kullanıma hazır hale gelir. Bardak veyasürahinizi sehpanın üzerine yerleştirin, dokunmatik tuşuyla kolayca dolummodunu seçin. Pompanızın başında beklemeye gerek kalmadan Narpump’ınız dolumsonrası otomatik kapanır. Narpump taşma, dökülme, su israfı ve yorgunluğa sonverir, hayatınızı kolaylaştırır. 6 ayda bir hortumunuzu yenileyiniz. Kutu İçeriği: 1 Ad. Pompa, 1 Ad. Silikon Su Hortumu, 1 Ad.Paslanmaz Çelik Su Çıkış Borusu, 1 Ad. USB Şarj Kablosu. Model NP-117, Güç 4Watt, Voltaj DC-5V.

Ürün Özellikleri

  • Damacana Yeri Üstte
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 6 Ay
Geri Bildirim Ver

Narpump 742901771336 Otomatik Sehpalı Şarjlı Damacana Su Pompası

Narpump sehpalı şarjlı otomatik damacana siyah su pompası, hayatı kolaylaştıran işlevsel bir üründür. Cihaz tek motorlu olarak dizayn edilir. Düşük ses seviyesi sayesinde gürültü kirliliği oluşturmaz. Ürünün farklı hızlarda doldurma yapmayı sağlayan 6 adet çalışma modu bulunur. Kullanıcılar, günlük su tüketimi ihtiyaçlarına ve doldurma hızlarına bağlı olarak bu modları tercih edebilir. Narpump sehpalı otomatik su pompası, dijital kontrol sistemine sahiptir. Ürün üzerinde bulunan renkli ekran, doldurma süreciyle ilgili bilgi edinmenizi sağlar. Cihaz, klasik damacanalarla birebir uyumludur. Ayrıca ürün otomatik motoru sayesinde sisteme hava girişini engeller. İçerisine hava girmeyen damacanalarda bakteri üremez. Böylece bu pompa sayesinde daha sağlıklı su tüketebilirsiniz.

  • Renk: Siyah
  • Hortum Materyali: Silikon
  • şarj Kapasitesi: Yaklaşık 100 Litre

Narpump Otomatik Damacana Su Pompasının Özellikleri

Narpump Otomatik Damacana Su Pompasının Özellikleri

Narpump sehpalı otomatik su pompası, damacanadan daha rahat bir şekilde su almanızı sağlar. Ürün, 7 ve 19 litre arası tüm damacanalar için uyumludur. Güvenli materyallerden üretilen bu pompa, anne-bebek kullanımına elverişlidir. Cihazın silikon hortumu, Food Grade sınıfına mensuptur ve sağlığa zarar vermez. Ayrıca bu hortum kokusuzdur. Ürün, ABS ve BPA gibi sağlığa zararlı maddeleri içermez. Narpump sehpalı şarjlı otomatik damacana su pompasının, temizliği de son derece kolaydır. Paslanmaz materyallerden üretilen musluk borusu su sızdırmaz. Söz konusu boru şık bir tasarıma da sahiptir. Pompanın kullanımı rahattır. Üzerinde bulunan tuşlar ve ekran kullanıcıya yol gösterir. Şarj kapasitesi de oldukça yüksek olan ürün, uzun süre dayanan bataryası ile yaklaşık 6 damacana suyu doldurma imkânı verir.

Narpump Otomatik Sehpalı Şarjlı Damacana Su Pompası Ne İşe Yarar?

Narpump Otomatik Sehpalı Şarjlı Damacana Su Pompası Ne İşe Yarar?

Narpump sehpalı şarjlı otomatik siyah damacana su pompası, plastik materyalin ağız kısmına yerleştirilerek farklı kaplara dolum yapmayı sağlar. Ürünü kullanmak için öncelikle 4 saat şarj etmek gerekir. Ardından pompa aparatları, tek tek damacananın ağzına oturtulur. İlk olarak şeffaf silikon hortumun damacananın içerisine daldırılması gerekir. Ardından motorlu pompa da kabın ağız kısmına yerleştirilir. Sonrasında pompaya paslanmaz boru takılır. Yeterli düzeyde şarj olan ürünün açma kapama düğmelerine basılarak su doldurma işlemi yapılır. Narpump sehpalı otomatik su pompası, herhangi bir güç sarf etmeden su doldurmayı sağlar. Ürün; bardak, sürahi, çaydanlık ve tencerelerin kısa sürede dolmasına imkân verir. Cihaz hortumunun daha sağlıklı kullanım için 6 ayda bir yenilenmesi tavsiye edilir.

Narpump Otomatik Şarjlı Damacana Su Pompası Kullanışlı mıdır?

Narpump Otomatik Şarjlı Damacana Su Pompası Kullanışlı mıdır?

Narpump sehpalı şarjlı otomatik siyah damacana su pompasını kullanışlı kılan pek çok özellik vardır. Bunlardan ilki cihazın üzerindeki LED ekran tasarımıdır. Böylece kullanıcılar hangi modda su elde ettiklerini rahatça görebilir. Öte yandan cihazın pek çok damacana ile uyumlu olması ürünü kaliteli kılar. Aparat, ülkemizdeki farklı su şişeleri ile rahatlıkla kullanılabilir. Narpump sehpalı şarjlı otomatik siyah damacana su pompası, geniş batarya kapasitesi sayesinde kullanışlıdır. Ayrıca ürün hem kamp alanlarında hem de diğer açık alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Minimal anlayışla dizayn edilen pompası, her yere rahatlıkla taşınır. Üründe kullanılan paslanmaz çelik hortum, sağlıklı su elde etmenize katkı sağlar. Siz de su doldurma işlemini kolaylaştırmak için Narpump pompayı tercih edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Narpump sehpalı şarjlı otomatik damacana siyah su pompası yorumlarını da okuyabilirsiniz. Hayatınıza konfor katacak olan bu ürünü Trendyol'dan kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.