Nar Yayınları Çocuk Kalbi

130 TL

Ürün Bilgileri

Nar Yayınları Çocuk Kalbi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NarÇocukYayınları Satıcı Ünvanı: NAR YAYINLARI MÜZİK FİLM VE REKLAMCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629044881400017 Vergi Kimlik Numarası: 6290448814
    Bu ürün NarÇocukYayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitap özellikle ilkokul çağındaki çocuklar için yazılmıştır. İtalya’nın devlet okullarından birinde okuyan üçüncü sınıf öğrencisi bir çocuğun yazdığı, okul dönemi hikâyesi olarak adlandırılabilir. İlkokul üçüncü sınıfta okuyan bir çocuk tarafından yazıldığını söylerken tabii ki tamamıyla onun tarafından yazılmış ve basılmış olduğunu söylemiyorum. Çocuk, günü gününe okulda, dışarıda gördüğü, hissettiği ve düşündüğü şeyleri günlük olarak bir deftere kaydetmiştir. Okullar kapandıktan sonra çocuğun babası, oğlunun bu yazdıklarını incelemiş ve özellikle oğlunun düşündüklerini ve yazdıklarını hiç değiştirmeden olduğu gibi bu sayfalara aktarmıştır. Aradan dört yıl geçtikten sonra romanın kahramanı olan çocuk, liseye geldiğinde bu satırları okuyarak halen unutmadığı bazı kişi ve olaylardan bir takım yeni şeyleri de kitaba eklemiştir. Çocuklar, yukarıda anlattığımız gibi yazılan bu kitabı şimdi okuyacaksınız. Sizlere çok faydalı olacak ve çok memnun kalacaksınız. Bugüne kadar bir çok dünya diline çevrilen kitabın TAM METİN ORİJİNAL ÇEVİRİsini Türkçe’ye kazandırmaktan mutluyuz. Mutluyuz çünkü kitabın daha çok özeti diyebileceğimiz bir çok türevi kitapçı raflarında yerini almış, kitap hak ettiği değerde okuyucuya ulaşmamıştı.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Edmondo De Amicis
Geri Bildirim Ver