Nar Yayınları Bilgin Serçe Hikaye Seti - 6 Kitap - Bestami Yazgan

225 TL

Ürün Bilgileri

Nar Yayınları Bilgin Serçe Hikaye Seti - 6 Kitap - Bestami Yazgan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NarÇocukYayınları Satıcı Ünvanı: NAR YAYINLARI MÜZİK FİLM VE REKLAMCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629044881400017 Vergi Kimlik Numarası: 6290448814
    Bu ürün NarÇocukYayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgin Serçe Hikayeleri 6 Kitap Set - Bestami Yazgan ÇİÇEK ÖPMECE Sevgili çocuklar, çok sevinçli olduğumuz anlarda başkalarını rahatsız etmemeliyiz. Tabiattaki güzellikler bizim onları koruduğumuz sürece devam eder. Kendimizi düşündüğümüz gibi başka canlıları da koruyup gözetmek bizim en önemli görevimizdir. Hikâyemizdeki sevimli dostlarımız eğlenirken çevrelerini ne kadar düşünüyorlar acaba? Haydi hep birlikte okuyup görelim. YANGIN VAR Sevgili çocuklar, bu hayatta yalnız değiliz. Etrafımızdaki varlıklarla hayatı paylaşıyoruz. Hatta onlara karşı sorumluluklarımız var. Unutmayalım ki diğer canlılar için yaptığımız küçük iyilikler gün gelir bize farklı güzelliklerde geri döner. Güzel yürekli çocuklar, bütün canlılara merhamet ederek iyilikte bulunurlar. Haydi şimdi hikâyemizin kahramanını birlikte tanıyalım, bakalım neler yapmış? BAYRAM KARDEŞLİĞİ Sevgili çocuklar, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Arkadaşlarımızın mutluluğuna ortak olmak bu duygunun daha coşkulu yaşanmasını sağlar. Güzel günlerde bir arada olup sevinci çoğaltmak ne güzel. Bakalım sevgili dostlarımız sevinçlerini büyütürken neler yapıyorlar? Haydi birlikte okuyalım. KARDAN SERÇE Sevgili çocuklar, bu hayatta yalnız değiliz. Etrafımızdaki varlıklarla hayatı paylaşıyoruz. Hatta onlara karşı sorumluluklarımız var. Unutmayalım ki diğer canlılar için yaptığımız küçük iyilikler gün gelir bize farklı güzelliklerde geri döner. Güzel yürekli çocuklar, bütün canlılara merhamet ederek iyilikte bulunurlar. Haydi şimdi hikâyemizin kahramanını birlikte tanıyalım, bakalım neler yapmış? İLKBAHAR HEDİYESİ Sevgili çocuklar, bu hayatta yalnız değiliz. Etrafımızdaki varlıklarla hayatı paylaşıyoruz. Hatta onlara karşı sorumluluklarımız var. Unutmayalım ki diğer canlılar için yaptığımız küçük iyilikler gün gelir bize farklı güzelliklerde geri döner. Güzel yürekli çocuklar, bütün canlılara merhamet ederek iyilikte bulunurlar. Haydi şimdi hikâyemizin kahramanını birlikte tanıyalım, bakalım neler yapmış? YELEK GİYEN SERÇELER Sevgili çocuklar, bu hayatta yalnız değiliz. Etrafımızdaki varlıklarla hayatı paylaşıyoruz. Hatta onlara karşı sorumluluklarımız var. Unutmayalım ki diğer canlılar için yaptığımız küçük iyilikler gün gelir bize farklı güzelliklerde geri döner. Güzel yürekli çocuklar, bütün canlılara merhamet ederek iyilikte bulunurlar. Haydi şimdi hikâyemizin kahramanını birlikte tanıyalım, bakalım neler yapmış?

Ürün Özellikleri

  • Yazar Bestami Yazgan
Geri Bildirim Ver