NAPONİ Dekoratif The Creation Of Adam 5 Parçalı Dekoratif Mdf Tablo5 Parçalı Mdf Tablo

Son 1 ürün!
Boyut/Ebat: 60 x 100
60 x 100

Ürün Bilgileri

NAPONİ Dekoratif The Creation Of Adam 5 Parçalı Dekoratif Mdf Tablo5 Parçalı Mdf Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OQQO Satıcı Ünvanı: NAPONİ İNTERNET ALIŞVERİŞ VE MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629110586600001 Vergi Kimlik Numarası: 6291105866
    Bu ürün OQQO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Parçadan oluşmaktadır. 2 Adet: 20x40 cm, 2 Adet 20x50 cm, 1 Adet: 20x60 cm. Toplam kapladığı alan 60x100cm'dir. Ürün 3 mm mdf malzemeden üretilmiştir. Kutu içindeki asma aparatı ve çift taraflı bant ile asılmak istenilen alana kolayca uygulanır. 15 Adet çift taraflı silikonlu bant birlikte gönderilir. 15 adet takoz birlikde gönderilir. Çift taraflı bant ile takozlu olarak duvara monte edilmektedir. Çift taraflı bant ve takoz ürünün yanında hediye olarak gönderilmektedir. Ürün kalın kolilerle takoz üzerin de özel kutusunda gönderilmektedir. Yüksek çözünürlüklü baskı kalitesi ile üretilmiştir. Kanserojen madde içermeyen doğa dostu subazlı boyalar kullanılmıştır. Gerektiğinde duvarınıza zarar vermeden kolayca çıkartılabilir. Direkt ve sürekli güneş ışığı gören alanlarda kullanıma uygun değildir. Kullanılan mürekkepler %100 doğa dostu ve zararsızdır. Bebek odaları dahil tüm yaşam alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Dekoratif MDF tablolar hafif nemli veya kuru bezle bastırmadan ve ovalamadan temizlenebilir. 5 Parçadan oluşmaktadır. 2 Adet: 20x40 cm, 2 Adet 20x50 cm, 1 Adet: 20x60 cm. Toplam kapladığı alan 60x100cm'dir. Ürün 3 mm mdf malzemeden üretilmiştir. Kutu içindeki asma aparatı ve çift taraflı bant ile asılmak istenilen alana kolayca uygulanır. 15 Adet çift taraflı silikonlu bant birlikte gönderilir. 15 adet takoz birlikde gönderilir. Çift taraflı bant ile takozlu olarak duvara monte edilmektedir. Çift taraflı bant ve takoz ürünün yanında hediye olarak gönderilmektedir. Ürün kalın kolilerle takoz üzerin de özel kutusunda gönderilmektedir. Yüksek çözünürlüklü baskı kalitesi ile üretilmiştir. Kanserojen madde içermeyen doğa dostu subazlı boyalar kullanılmıştır. Gerektiğinde duvarınıza zarar vermeden kolayca çıkartılabilir. Direkt ve sürekli güneş ışığı gören alanlarda kullanıma uygun değildir. Kullanılan mürekkepler %100 doğa dostu ve zararsızdır. Bebek odaları dahil tüm yaşam alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Dekoratif MDF tablolar hafif nemli veya kuru bezle bastırmadan ve ovalamadan temizlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver