NanoPax 12 Adet Çamaşır Makinesi Kazan Temizleme Bakım Tozu Konsantre

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NanoPax 12 Adet Çamaşır Makinesi Kazan Temizleme Bakım Tozu Konsantre

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nanopax çamaşır makinesi kazan temizleme bakım tozu konsantre 12 adet x 5 gr nanopax super konsantre bakım tozu çamaşır makinesinin kazanını temizler, kötü kokuya neden olan deterjan, yumuşatıcı ve kireç artıklarından makinanızı arındırır. Makinenizin aksamını korur ve makinenin ömrünü uzatır. Çamaşır makine temizleyici, konsantre etkili formülü sayesinde, makinenizin içerisinde oluşan kireç, yağ, kir, kötü kokuları, kolaylıkla temizleyen, toz formda bir üründür. Makinenize ilk günkü performansı kazandırır nasıl kullanılır? Nanopax toz saşesini üst tarafındaki çentikli yerinden poşeti yırtınız. Çamaşır makinenizin ana yıkama gözüne toz deterjanın hepsi dökülüp makinede kazan temizleme programı var ise program seçilip, yok ise en yüksek derecede en uzun programda çalıştırılması uygundur. Başka herhangi bir deterjan eklemeyiniz. Ürün, etkili formülü sayesinde, yıkama sonrası makineyi temizlemiş olacaktır. Yoğun kirlenmeye maruz kalmış ürünlerde iki adet saşe içeriğinin tek seferde kullanılması tavsiye edilir. Her paket tek kullanımlıktır. Suya ve plastik şişelere para Ödemeyin… sıvı ürünlerin yarı fiyatına, 5 kat daha etkili temizlik ve hijyen saglar deponuzda, dolaplarınızda yer açın... Sıvı ürünlere nazaran 80 kat daha az yer kaplar, 160 kat daha hafiftir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Ağırlık 200 gr
Geri Bildirim Ver