Nanobortex Scr Sistem Temizleyici Katkı 500 ml

600 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
741,90 TL

Ürün Bilgileri

Nanobortex Scr Sistem Temizleyici Katkı 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enypetrol Satıcı Ünvanı: ENY PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336119382100001 Vergi Kimlik Numarası: 3361193821
    Bu ürün enypetrol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nanobortex SCR Sistem Temizleyici Katkı 500 ML Özellikler NANOBORTEX, üre dozlama sistemlerini ve SCR katalizörlerini kristal oluşumundan korur. Kristal oluşumu nedeniyle sınırlı performansa sahip üre dozlama sistemlerini ve SCR katalizörlerini temizler. Köpürmeyi azaltır. Müşteri tarafından kullanıma uygun. Uygulama Alanı Üre dozlama sistemlerinde ve SCR katalizörlerinde kristal oluşumuyla kullanım için. Talimatlar Şişenin dozlama alanını gerekli miktarda aktif bileşenle doldurmak için ölçülen miktarı üre solüsyonu içeren kutuya/şişeye ekleyin. Daha sonra karışımı üre tankına ekleyin. En azından üre tankı her dolduğunda sistem maddesini düzenli olarak ekleyin. Dozlama Dozaj, 20 litre AdBlue için 50 ml yeterlidir. 200 litre üre sıvısı için bir şişe SCR Sistem Aktif Maddesi (500 ml) yeterlidir. Dikkat! Üre enjeksiyonunun hava basıncıyla desteklendiği sistemlerde köpürme artabilir.

Ürün Özellikleri

  • Viskozite 5W-30
  • Litre 1 Litre
Geri Bildirim Ver