NANDİNA BOTANİK Soft Lila Kamelya Çiçeği Tohumu 10 15 Adet (camellıa Japon Gülü)

34,90 TL

Ürün Bilgileri

NANDİNA BOTANİK Soft Lila Kamelya Çiçeği Tohumu 10 15 Adet (camellıa Japon Gülü)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NANDİNA BOTANİK Satıcı Ünvanı: ASLIHAN TATARHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5900730123
    Bu ürün NANDİNA BOTANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kamelyalar bahçe, balkon, teras gibi açık bir alanda veya geniş bir saksıda ev-ofis içinde yetiştirilebilir. Çok gölgeli alanlarda çiçeklerini dökebilirler. Direkt gün ışığına maruz bırakmamakla birlikte gün ışığını oldukça severler. Aydınlık yerlerde hızlı büyürler. Ayrıca rüzgar akımından korunmalı, kış aylarında bulunduğu ortam 14-15 derecenin altına düşmemelidir. Yaz aylarında haftada 2 kez, kış aylarında ise haftada 1 kez üstten yağmurlama şeklinde sulanması önerilir. Sulama ihmal edilmemelidir. Sabahın erken saatlerinde veya akşam yapılmalıdır.
Geri Bildirim Ver