NamTuning Hyundai Accent Era Marşpiyel Seti Boyasız

1.299,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

NamTuning Hyundai Accent Era Marşpiyel Seti Boyasız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NamTuning Garage Satıcı Ünvanı: NAM TUNİNG GARAGE OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0628049910500001 Vergi Kimlik Numarası: 6280499105
    Bu ürün NamTuning Garage tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN BOYASIZDIR SAĞ SOL OLMAK ÜZERE 2 ADETTİR TAM UYUMLUDUR AYNI GÜN KARGO OLUR RENK : MAT SİYAHTIR

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Hyundai Accent
Geri Bildirim Ver

Namtuning Hyundai Accent Era Marşpiyel Seti Boyasız

Arabaların özenli bir şekilde bakımının yapılması, kullanım esnasında sağlıklı sonuçlar elde etmek için önem taşır. Araçların ön, arka ve cephelerinde bulunan bölümdeki çamurlukların arasında yer alan kısma marşpiyel adı verilir. Bu bölgelerin aracın diğer kısımlarına göre yere yakın olma özelliği vardır. Bu nedenle park işlemleri esnasında bu alanın özenle korunması gerekir. Aracın kapı ve alt iskelet bölümlerine yerleştirilen marşpiyel seti park gibi işlemler esnasında ve aynı zamanda kullanım sırasında bölgenin korunmasını sağlar. Aracın kullanımı noktasında oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırır ve estetik görünümü korur. Aracınızla uyumlu olarak tercih edebileceğiniz Namtuning Hyundai Accent Era marşpiyel seti boyasız kolay bir şekilde monte edilir. Tam uyumlu 2 parçaya yer verilen ürünü satın alarak aracınızı koruyabilirsiniz.

  • Boyasız parçalar
  • Tam uyumlu set
  • Dayanıklı yapı

Kalitesiyle Öne Çıkan Namtuning Hyundai Marşpiyel Set

Kalitesiyle Öne Çıkan Namtuning Hyundai Marşpiyel Set

Kapının alt kısmından gövdeye doğru uzanan, yere yakınlığıyla bilinen bu parça iskeletin korunması görevini üstlenir. Hyundai Accent araçlarla uyumlu olarak tasarlanan Namtuning marşpiyel seti aracın tam olarak korunmasını sağlar. Tam uyumlu parçaların yer aldığı set içerisinde 2 adet marşpiyel bulunur. Kolay bir şekilde montajını yapabileceğiniz parçalar aracın sağlıklı bir şekilde kullanımına devam edilmesini sağlar. Dayanıklı materyallerin kullanımıyla tasarlanan ürün, çarpma ve darbelere karşı koruma sunar. Araçla tam uyum yakalayan ürünler, sağlam yapılarıyla hasarlara karşı korunma avantajı sağlar. Park esnasında kaldırıma ya da dubalara çarpılması durumunda hasar alabilecek bölgeleri örterek tamamen korunmalarını mümkün kılar. Kaliteli materyallerin kullanımıyla tasarlanan ürün, arabasını korumak ve güvende kalmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kolay kurulumuyla dikkat çeken ürünü satın alarak aracınızın kozmetik görüntüsünü ve bütünlüğünü koruyabilirsiniz.

Namtuning Hyundai Marşpiyel Özellikleri ve Yorumları

Namtuning Hyundai Marşpiyel Özellikleri ve Yorumları

Otomobil kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilen ürün, ön ve arka kapıların alt bölgesinin korunmasını sağlar. Ön ve arka kısımların, sağ ve sol cephelerinde yer alan, kapı altında konumlandırılan külbütör panelleri bulunur. Bu paneller aparatların kolay bir biçimde takılmasını sağlar. Otomobil kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilen parça avantajlı özellikleriyle dikkat çeker. Seyir esnasında tekerleklerin dönme hareketlerini gerçekleştirirken aracın üst kısmına zarar vermesi gibi durumların önüne geçer. Bununla beraber kaza gibi hasar verebilecek olayların yaşanması durumunda aracın ilgili bölgesinin korunmasını sağlar. Avantajlı özellikleriyle dikkat çeken ürün hakkında yazılan Namtuning Hyundai Accent Era marşpiyel seti boyasız yorumları aracılığıyla kullanım, montaj ve dayanıklılık gibi çeşitli özellikler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Aracınızla uyumlu olarak satın alacağınız boyasız parçayı, ihtiyaçlarınıza yönelik olarak renklendirerek kullanabilirsiniz.

Namtuning Hyundai Marşpiyel Fiyatları

Namtuning Hyundai Marşpiyel Fiyatları

Hyundai Accent model araçlarla tam uyum yakalayan parçalar, arabanın kozmetik görünümünü korunmasını sağlar. Boyasız olarak tasarlanan parçaları satın alarak arabanızın rengine uyumlu olacak biçimde renklendirebilirsiniz. Estetik görünüm bakımından olumlu katkıları bulunan ürün, korunma ve hasarları aza indirme noktasında verimli performans sergiler. Kaliteli materyallerin kullanımı ile tasarlanan ürün, uygun esneklik yapısıyla arabayla tam uyum sağlar. Park etme esnasında kaldırıma sürtme ve çarpma gibi durumlarda alınacak hasarların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Tekerleklerin sürtünmesi sonucu kapı altlarının korunmasını sağlar. Avantajlı Namtuning Hyundai Accent Era marşpiyel seti boyasız fiyatı üzerinden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Uygun fiyatlar aracılığıyla bütçe dostu alışveriş yapabilir, aracınızın parça eksikliklerini tamamlayabilirsiniz. Dayanıklı yapısı, kaliteli tasarımı ve kullanım kolaylığı sunan özellikleriyle dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alarak arabanıza çarpma ve kaza gibi çeşitli durumlar sonucunda hasar gelmesini engelleyerek koruyabilirsiniz.