Nalburaga Era11121 Su Terazili Alüminyum Gönye 30cm

175 TL

Ürün Bilgileri

Nalburaga Era11121 Su Terazili Alüminyum Gönye 30cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburaga Satıcı Ünvanı: İŞLEK PAZARLAMA YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0482124613200001 Vergi Kimlik Numarası: 4821246132
    Bu ürün Nalburaga tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ERA Gönye Alüminyum Marangoz Gönye 30 Cm Alüminyum gövde. Su Terazili Dayanıklı Baskı Milimetrik Çalışma Alüminyum tutacak Su terazili gönye, inşaat ve mimari gibi alanlarda kullanılan bir ölçü aletidir. İsminden de anlaşılacağı gibi, su terazili gönye üzerinde su terazisi bulunur. Bu terazi, yatay düzleme göre eğim ölçümü yapmaya yarar. Su terazili gönye alüminyum gövdelidir. Kullanımı kolaydır ve birçok açıyı ölçmek için kullanılabilir. Özellikle inşaat ve yapı sektöründe, duvarların, çatıların, pencerelerin ve kapıların düzgün bir şekilde yerleştirilmesi ve eğimlerin doğru bir şekilde ayarlanması için bu alet kullanılır. Su terazili gönye, yüzeyin eğimini ölçmek için doğru ve hassas sonuçlar elde etmeye yardımcı olan önemli bir araçtır.
Geri Bildirim Ver