NADİR KAKTÜS Renkli Kaktüs Mix 3'lü Set

349,99 TL

Ürün Bilgileri

NADİR KAKTÜS Renkli Kaktüs Mix 3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nadir Kaktüs Plant & Decoration Satıcı Ünvanı: BİLAL CAN ARABACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710484170
    Bu ürün Nadir Kaktüs Plant & Decoration tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT: Ürünün sarı, mor, pembe,mavi, turuncu ve yeşil rengi bulunmaktadır. Stok durumuna göre karışık olarak gönderilecektir. Sulamadan önce toprağının iyice kuruduğundan emin olun. Delikli saksı ve süzek toprak kullanılması önerilir. 15-20 yaşında sarı çiçekler açmaya başlar. Sitemizde yayınlanan tüm fotoğraflar kendi çekimimizdir. Görseldekine yakın formda ürünler gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver

NADİR KAKTÜS Renkli Mix 3'lü Set

Bitkiler yaşam alanlarının dekorasyonuna renk katan ve tamamlayıcı bir etki sağlayan ürünlerdir. Kaktüs bitkisi kolay yetiştirilebilmesi ve farklı birçok çeşite sahip olmasıyla süs unsuru olarak sıkça tercih edilir. Yuvarlak, kalp ve yıldız gibi farklı şekillerdeki kaktüsler kullanılarak dekorasyona etkileyici bir dokunuş yapılabilir. Süs bitkisi olarak kullanılan kaktüsler, kısa veya orta uzunluklara sahiptir. Minimal boyutlarıyla dar alanlarda kullanılmak üzere oldukça avantajlı olan bitkiler, bakıma ihtiyaç duymaması ile de öne çıkar. Nadir Kaktüs renkli mix 3'lü set, evinde bitkiye yer vermek isteyenler tarafından farklı renklere ve cinse sahip 3 adet kaktüs içermesi ile sıkça tercih edilir. Sarı, mor, pembe, mavi, turuncu ve yeşil renkler de seçenekler arasındadır. Ürünü tercih ederek evinize hoş bir dokunuş yapabilirsiniz.

  • 3’lü set
  • Kolay yetiştirilebilir
  • Farklı renk seçenekleri

Nadir Kaktüs Renkli Mix 3'lü Set Kullananlar

Nadir Kaktüs Renkli Mix 3'lü Set Kullananlar

Hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kolayca yetiştirilebilmesi ile sıkça tercih edilen kaktüsler dekoratif bir görünüme sahiptir. Yuvarlak, kalp ve yıldız gibi farklı şekillere sahip ürünler çeşitli renk seçenekleri ile de satışa sunulurlar. Hoş görünümlerinin yanı sıra uzun süre canlı kalabilmeleri ve çok bakım gerektirmeme özellikleri ile de tercih sebebi olurlar. Çok miktarda su depolayabilme özellikleri sayesinde günlük düzenli bir sulamanın yerine ayda birkaç kez sulama yeterli olur. Nadir Kaktüs, sunduğu farklı cins ve renklerdeki bitkiler ile sıkça tercih edilir. Markanın çok satan ürünlerinden biri olan Nadir Kaktüs renkli mix 3'lü set kullananlar üründen oldukça memnundurlar. Set içerisinde sarı, mor, pembe, turuncu ve yeşil renkteki kaktüslerden 3 adet yer alır. Evinize estetik bir dokunuş yapmak için ürünü tercih edebilirsiniz.

Renkli Mix 3'lü Set ile Evinize Renkli Bir Dokunuş

Renkli Mix 3'lü Set ile Evinize Renkli Bir Dokunuş

Evinde kaktüs yetiştirmek isteyen kişiler tarafından merak edilen önemli konulardan biri nasıl bir bakım yapılacağıdır. Çöl ikliminde yetişen kaktüsler, içerisinde bol miktarda su depolayabilme özelliğine sahiptir. Bu nedenle sık bir şekilde sulamaya ihtiyaç duymazlar. Doğru şekilde sulama yapıldığında dayanıklı yapısı ile uzun süre canlı kalabilir. Ayda birkaç kez yeterli miktarda sulamanın yapılması, kaktüsün sağlıklı bir şekilde yetişmesi için yeterlidir. Cinsine göre kalp, yuvarlak ve yıldız gibi şekillere sahip olan kaktüsler farklı renk seçeneklerinde sunulur. Sarı, mor, pembe, mavi, turuncu ve yeşil gibi göz alıcı seçeneklere sahip olan kaktüs renkli yapısı ile dekorasyona etkileyici bir dokunuş yapar. Evde yetiştirmeye yönelik üretilen süs kaktüsleri, kısa veya orta boya sahiptir. Evinizde bitki yetiştirmek için kısıtlı bir yere sahipseniz süs kaktüsü çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Nadir Kaktüs Renkli Mix 3'lü Set Fiyatı ve Yorumları

Nadir Kaktüs Renkli Mix 3'lü Set Fiyatı ve Yorumları

Ev bitkileri, hoş görünümleri ile dekorasyonda tamamlayıcı bir etkiye sahiptir. Bitki seçimi yapılırken evdeki boş alanın büyüklüğü ve bitki bakımına ayrılabilecek zaman göz önünde bulundurulmalıdır. Sıkça sulama gerektiren bitkiler yoğun çalışan kişiler için bakımı zor olabilecek ürünlerdir. Kaktüs gibi sıkça düzenli sulama gerektirmeyen ve kolay yetiştirilebilen ürünler avantajlı seçenekler olarak öne çıkar. Farklı şekil ve renk seçeneklerine sahip olan kaktüsler, hediye edilmek üzere de sıkça tercih edilir. Minimal boyutları ile ofiste de yetiştiştirilmek için kullanışlıdır. Birbirinden farklı cinste ve renkteki kaktüsü içeren, Nadi̇r Kaktüs renkli mix 3'lü set fiyatı her bütçe için oldukça elverişli rakamlarla satışa sunulur. Sevdiklerinize hoş bir hediye seçeneği olarak da değerlendirebileceğiniz ürünü Trendyol’da Nadi̇r Kaktüs renkli mix 3'lü set yorumları ile birlikte inceleyip dilerseniz satın alabilirsiniz.