Nacific Phyto Niacin Whitening Toner Beyazlatma Etkili Tonik 150 ml

779,90 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Nacific Phyto Niacin Whitening Toner Beyazlatma Etkili Tonik 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOKOMA Satıcı Ünvanı: KOKOMA İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0574082681000001 Vergi Kimlik Numarası: 5740826810
    Bu ürün KOKOMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Niasinamid (%5) ve made white ™ güçlerini birleştirdi ve lekelere savaş açtı! Made white ™, leke ve izler için geliştirilmiş, cilt beyazlatıcı içeriklerle formüle edilmiş, patentli bir içeriktir. Nacific bitkisel kozmetik laboratuvarları, cildin üzerinde birleşerek doğal bir şekilde lekeleri gideren ve gençlik kazandıran içerikler keşfetti: made white ™ tescil ettirerek formüle etti, bu patentli içerik güneş kaynaklı oluşmuş hasarı onarmaya yardımcı olur. Bu mucize bitkisel içeriğe sahip tonik, dört hafta sonunda lekeleri açılmış, daha homojen ve aydınlık bir cilde sahip olmanızı sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. %90’ten daha fazla bitkisel içeriğe sahiptir. Ana bileşenler Madecassoside : doğada doğal olarak yetişen centella asiatica bitkisinin aktif bileşenlerinden biridir. Amino asitler bakımından zengindir. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cilt bariyerini onarmayı, cildi sakinleştirmeyi ve yara izlerini hızlı bir şekilde iyileştirmeyi amaçlar. Niacinamide(%5) : tüm cilt tipleri için uygun olan bir içeriktir. Cildimizde doğal olarak bulunur. B3 vitamin türüdür. Cilt bariyerini güçlendirir, nem kaybını önler. Melamin sentezini baskılar böylece lekelerle savaşır ve cildi aydınlatır. Ayrıca sivilce oluşumunu önler. Allantoin : comfrey bitkisinin yapraklarında doğal olarak bulunur. Cildi nemlendirir. Leke ve izlerin hızla iyileşmesine destek olur. Hyaluronik asit : Ciltte doğal olarak yer alan glukozaminoglikan denilen amino asit içeren polisakkarit formunda bileşenler arasında yer alıyor. Bu bileşenler bağ dokusuna esneklik, sağlamlık ve nem kazandırır. Ciltte bulunan bazı problemler bu bağ dokuların zarar görmesi ya da azalması ile oluşur. Yaşlanma etkilerinin geciktirilmesi, kırışıklık görünümünün azaltılması, ciltteki sarkmaların önlenmesi, güneş ve diğer çevresel olumsuzluklara karşı cildin korunması gibi önemli konularda büyük rol oynar. Bu madde nem için bir mıknatıs gibidir ortamdaki nemi cildinize çeker. Hyaluronik asit, ağırlığının 1000 katına kadar su tutabilen cildimiz için dost bir moleküldür. Hyalüronik asit cilde uygulandığında, yüksek oranda su tutma yeteneğiyle cildin pürüzsüz, parlak, canlı ve doğal görünmesini sağlar. Nacific hayvanlar üzerinde deney yapmaz. Koku, esansiyel yağ, paraben, sülfat, silikon içermez. Ürün açıldıktan 12 ay içerisinde tüketilmesi önerilir. Tüm cilt tipleri ve fungal akne için uygundur. Nasıl kullanılır? Pamuğa bir miktar dökerek temiz cildinize uygulayın.
Geri Bildirim Ver