My Valice Smart Bag Secret Usb Şarj Girişli Akıllı Laptop Sırt Çantası Lacivert

899,80 TL

Ürün Bilgileri

My Valice Smart Bag Secret Usb Şarj Girişli Akıllı Laptop Sırt Çantası Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Valice Satıcı Ünvanı: MEGA HALICILIK İNŞAAT DEKORASYON MOBİLYA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613023793700012 Vergi Kimlik Numarası: 6130237937
    Bu ürün My Valice tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler, Yükseklik: 46cm Genişlik: 33cm Derinlik: 14cm Ağırlık:850gr Hacim:25-30lt 15,6’’ ve altındaki tüm notebooklar ile uyumludur. Renkler: Lacivert, Pembe, Bordo, Gri, Füme, Kahverengi, Mavi Garanti: 2 Yıl My Valice Smart Bag akıllı sırt çantası, her yaşa uygun ve günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlandı. Enerjiniz hiç bitmesin, Patentli USB şarj girişi ile nerede olursanız olun şarjınız hiç bitmesin. Powerbankinizi çantanın içindeki göze yerleştirip entegre USB girişine iç taraftan kablo ile bağlayabilirsiniz. Harici açma kapama düğmesi olmayan, kablo takıldığında aktif olan bir powerbank ile kullanmanızı tavsiye ederiz. Ürün içeriğine powerbank dahil değildir. Tüm My Valice ürünleri üzerinde ikinci bir eşi olmayan seri numarası ve My Valice logosu bulunan aynı zamanda orijinal hologram ile kullanıcılara sunulmaktadır. Bu Ürün Türk Patent Enstitüsü Tarafından 16/11/2016 tarihinde (TPE 2016/16592 numaralı ŞARJ GİRİŞİ MONTE EDİLMİŞ TAŞIMA ÇANTALARI) Konulu Belge ile Koruma Altına Alınmıştır. Her şey yerli yerinde, 90°ye kadar açılarak kullanım kolaylığı sağlayan özel tasarım. Günlük hayatta yanınızda taşıdığınız eşya ve aksesuarlar için iç kısımda muhtelif ebatlarda cepler ile ihtiyacınız olan diğer bütün eşyalarınız, geniş kullanışlı iç cepler sayesinde yerli yerinde. Kolay erişilebilen kartlık gözü ile her an ihtiyacınız olan toplu taşıma kartı, kredi kartı gibi ihtiyaçlarınız daima elinizin altında. Gözlük askı aparatı ile gözlüğünüz güvende ve yakınınızda. Valiz askı aparatı ile seyahatlerinizde çantanızı siz yorulmadan valiziniz taşır. Gizli içten dikişli fermuarı ile çantanız sırtınızda iken, kötü niyetli kişilerin çantanıza ulaşması imkansızdır. Rahatlık ve kalite, Tamamen dolgulu arka paneli, güçlendirilmiş, ergonomik ve ortopedik ayarlanabilir omuz askıları, gün boyunca rahatlığınızdan ödün vermeden rahatça kullanabileceğiniz şekilde tasarlandı. Yağmur suyu geçirmez ve ftalatsız kumaşı, sağlığa zararlı hiçbir madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Materyal Tekstil
  • Kapasite 0-15 Lt
  • Renk Lacivert
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Spor Türü Trekking
  • Cep Tipi Cepli
  • Kumaş Teknolojisi Suya Dayanıklı
  • Sürdürülebilir Geri Dönüştürülmüş Metaryal
  • Dış Materyal Tekstil
Geri Bildirim Ver

My Valice Smart Bag SECRET Usb Şarj Girişli Akıllı Sırt Çantası

Günümüz teknolojisinin gelişmesi, insanların kullanışlı ve farklı özelliklere sahip olan ürünleri tercih etmesine neden olur. Bu ürünlerden birisi de sırt çantasıdır. Pek çok yenilikçi yaklaşım ile tasarlanan sırt çantaları, yediden yetmişe herkesin kullandığı bir ürün hâline gelmiştir. Birkaç gözü olan sade bir çantadan fonksiyonel özellikler barındıran bir çantaya kadar kullanım amacına göre birçok seçenek mevcuttur. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın herkesin kullanabileceği My Valice Smart Bag Secret USB şarj girişli akıllı sırt çantası, gelişmiş özellikleri ile kullanıcılarına rahat bir kullanım sunar. Bu ürün, her yaştan kullanıcının günlük ihtiyaçlarını karşılaması için tasarlanmıştır.

  • Çantanın USB girişi sayesinde elektronik aletlerinizi şarj edebilirsiniz.
  • Ürünün geniş ve kullanışlı cepleri bulunur.
  • Ergonomik ve ortopedik sırt askıları mevcuttur.

My Valice Smart Bag Usb Şarj Girişli Akıllı Sırt Çantası Özellikler?

My Valice Smart Bag Usb Şarj Girişli Akıllı Sırt Çantası Özellikler?

90 dereceye kadar açılabilen My Valice Smart Bag Secret USB şarj girişli akıllı sırt çantasının pek çok özelliği bulunur. Sırt çantası su geçirmez ve ftalatsız kumaşa sahiptir. Böylece çantanız ıslandığında eşyalarınıza zarar verip vermediğine dair aklınızda bir şüphe kalmaz. My Valice Smart Bag Secret USB şarj girişli akıllı sırt çantasında kartlarınıza rahatlıkla ulaşabilmeniz için kartlık gözü yer alır. Böylece toplu taşımada veya ödeme yaparken kartlarınıza kolayca erişebilirsiniz. Ürünün gözlük askı aparatı sayesinde gözlüğünüzü çok daha kolay muhafaza edebilirsiniz. 15.6 inç ve daha küçük olan tüm laptopları My Valice Smart Bag Secret USB şarj girişli akıllı sırt çantasında rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürün; lacivert, pembe, bordo, füme, kahverengi ve mavi gibi renk seçenekleri sayesinde birçok kullanıcının beğenisini kazanır.

My Valice Smart Bag Akıllı Çantanın Kullanım Seçenekleri

My Valice Smart Bag Akıllı Çantanın Kullanım Seçenekleri

My Valice Smart Bag Secret USB şarj girişli akıllı sırt çantası kullanıcıların tarzına ve zevkine uygun kaliteli ve rahat bir tasarıma sahiptir. Ergonomik ve ortopedik askılarının yanı sıra dolgulu arka paneli sayesinde son derece rahat bir kullanım sunar. My Valice Smart Bag Secret çantanın ağırlığını hissetmezsiniz. Böylelikle tüm gün sırt çantasını taşısanız bile vücudunuz ağrımaz. Bu ürünün bir diğer özelliği ise seyahatler sırasında valize görevi görmesidir. Ürünün valiz askı aparatı sayesinde yorulmadan çantanızı taşıyabilirsiniz. Ürünün gizli ve içten dikişli bir fermuarı vardır. Bu sayede değerli eşyalarınızı çanta içerisinde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Birçok alanda size kullanım kolaylığı sunacak olan çanta, fonksiyonel özellikleri ile beklentilerinizi karşılar.

My Valice Smart Bag Akıllı Sırt Çantasını Kimler Almalı?

My Valice Smart Bag Akıllı Sırt Çantasını Kimler Almalı?

Yediden yetmişe herkes, My Valice Smart Bag Secret USB şarj girişli akıllı sırt çantasını gönül rahatlığıyla kullanabilir. Usb şarj girişi, su geçirmez kumaşı, kullanışlı ve rahat cepleri başta olmak üzere pek çok özelliği bulunan ürün, profesyonel kullanıcılar tarafından da tercih edilebilir. Özellikle fotoğraf çekmeyi seven ve ekipmanlarını yanında taşımak isteyenler bu ürünü değerlendirebilir. Kameranızı ve ekipmanlarınızı dış etkenlere karşı koruyacak olan çanta, dilediğiniz her yerde profesyonel fotoğraflar çekmenize imkân tanır. Sık bir biçimde seyahat eden kullanıcılar da ürünü tercih edebilir. Özellikle yurt dışı gezilerinde kullanılabilecek olan ürün, eşyalarınızı güvenli bir biçimde muhafaza etmenizi sağlar. Dilerseniz siz de My Valice Smart Bag Secret USB şarj girişli akıllı sırt çantası yorumlarını inceleyerek konforlu bir şekilde seyahat etmenizi sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.