MUTLU TOHUM Kirazlı Sertifikalı Yem Bezelyesi Tohumu - Kirazlı 25 Kg

1.550 TL

Ürün Bilgileri

MUTLU TOHUM Kirazlı Sertifikalı Yem Bezelyesi Tohumu - Kirazlı 25 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVCUOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: AVCUOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0105056003300014 Vergi Kimlik Numarası: 1050560033
    Bu ürün AVCUOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MUTLU TOHUM KİRAZLI YEM BEZELYESİ 25 KG Yem bezelyesi tek yıllık bir baklagil yem bitkisidir. Ot üretimi, silaj ve yeşil gübre olarak yetiştirilir. Yüksek protein içeriği nedeniyle hayvan beslemede aranan bir bitkidir. Yüksek ot verimine sahiptir. Ayrıca kökünde oluşturduğu nodüller ile havadaki serbest azotu fikze ederek toprağı azot bakımından zenginleştirir. Azotlu gübre kullanımını azaltır. Bu yönüyle de iyi bir rotasyon bitkisidir. Bunun yanında derin kök sistemi ile derinlerdeki besin maddelerini toprak yüzeyine taşır. Genellikle buğday, arpa, trikale gibi tahıllarla beraber karışım halinde ekilmesi tavsiye edilir. Morfolojik Özellikleri: -Otluk bir çeşittir. -Yaprakları geniş sık, dallanma kabiliyeti yüksek bir çeşittir. -Bitki kökü saçak şeklinde olup azot bağlama kabiliyeti yüksektir. -Dekara 10-12 kg organik saf azot bırakır. -Bitki Boyu 140 -180 cm arasındadır. Tarımsal Özellikleri: -Soğuğa ve kışa dayanıklıdır. Buğday ekim zamanı ekimi yapılır. -Ekim derinliği 2-3 cm olmalıdır. -Ekim miktarı yetiştirilen bölgeye göre 10-12 kg dır -Buğday, yulaf ile birlikte ekim yapılmalıdır. -Mayıs başında çiçek açar hasada gelir. Ardından ikinci ürün rahatlıkla ekilebilir. -%50 çiçeklenme döneminde boyu 130-180 cm olduğunda biçim yapılır. yonca, yonca çeşitleri, yonca tohum, yonca tohumu, yoncalar, kaplı, kapsız, kaplamalı, kaplamasız, yerli, ithal, tohumları, osm, tohum, tohumculuk, firba, özdem, tarımsal, gaziantep, doğu anadolu, güneydoğu, ege, akdeniz, iç anadolu, marmara, karadeniz, besicilik, besiciler, çiftlik, hayvan yemi, yemleri, elçi, sunter, bilensoy, kayseri, mutlu, yem bitkisi, yem, bitkileri, tohum, fiyatları, tohumlar, çeşitleri, çeşidi, fiyatı, verimi, dekar, hektar, dönüm, elci, bilen soy, hayvan, besleme, fiyatı, yetiştiriciliği, ekimi, ekim, zamanı, hayvan, yemi, tohum, tohumu, yem, şalgamı, lenox, hayvan yemi, yemleri, yem, maliyet, maliyeti, fiyatı, baklagil, star, mix, starmix, karma, karışık, ucuz, kalite, kaliteli, italyan, ithal, süt, otu, rey, rye, grass, gras, gıras, devis, çim, çimi, bezelye, yem, bezelyesi, kirazlı, korunga, çok, yıllık, lütfibey, bey, lütfü, lütfi, lütfübey, tavuk, kuru ot, yeşil, ot, inek, büyükbaş, gezen tavuk
  • Yem bezelyesi tek yıllık bir baklagil yem bitkisidir. Ot üretimi, silaj ve yeşil gübre olarak yetiştirilir. Yüksek protein içeriği nedeniyle hayvan beslemede aranan bir bitkidir. Yüksek ot verimine sahiptir. Ayrıca kökünde oluşturduğu nodüller ile havadaki serbest Azotu fikse ederek toprağı azot bakımından zenginleştirir. Azotlu gübre kullanımını azaltır. Bu yönüyle de iyi bir rotasyon bitkisidir. Bunun yanında derin kök sistemi ile derinlerdeki besin maddelerini toprak yüzeyine taşır. Genellikle Buğday, Arpa, Tritikale gibi tahıllarla beraber karışım halinde ekilmesi tavsiye edilir. Serin ve nemli bölgelerde daha iyi gelişim gösterir. Kirazlı değişik toprak yapılarına kolay adapte olur.Soğuğa karşı dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver