Mutlu Akü Mutlu 72 Amper Akü 2022 Üretim Sfb

4.680 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Mutlu Akü Mutlu 72 Amper Akü 2022 Üretim Sfb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGEMEN AUTO Satıcı Ünvanı: TEVFİK ÇARLIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2310789479
    Bu ürün EGEMEN AUTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Binek ve hafif ticari araç sfb akü 1 mutlu sfb tip aküler
  • Her sınıf otomobil ve ha?F ticari araçlarda kullanım için uygun, slı teknolojisine sahip sulu tip akülerdir. Aracın marş ihtiyacını karşılamakta ve motor çalışmadığı durumlarda gerekli enerjiyi sağlamaktadırlar. Sfb tip aküler, araçların elektriksel ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı performans değerleriyle seri 2 ve seri 3 olarak sını?Andırılmıştır. 2020 yılına aittir akü kodulb3.66.056.A part nosmf 57113 kapasite (ah)72cca en640cca sae700 uzunluk(mm)278genişlik(mm)175yükseklik (kutupbaşı hariç)(mm)175yükseklik(mm)175ağırlık (kg)17.5
  • 2022 10-11. Ay üretim

Ürün Özellikleri

  • Amper 72
  • Akü Volt 12 Volt
  • Akü Özellikleri Standart
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mutlu Akü 72 Amper Akü 2022 Üretim

Her model araç için uygun olan Mutlu Akü 72 Amper akü 2022 üretim size kolaylık sağlayan ürünler arasında yer alır. Hem bireysel hem de ticari araçlar için kullanımı uygundur. SLI teknolojisine sahip olduğundan yolculuklarınızın güvenliğini artırır. Motor çalışmadığı durumlarda gereksinim duyulan enerji ihtiyacını karşılamaya yardım eder. Yeni döneme ait olduğundan güvenli bir biçimde kullanılabilir. Pratik yapısı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz andan itibaren aracınızın çalışması için kullanabilirsiniz. Böylece üründen faydalanarak güvenle aracınızı kullanabilir yarı yolda kalmadan yola devam edebilirsiniz. Son dönem teknolojisi ile hazır edilen etkili ve kaliteli bir ürün olduğundan aracınızın yürüyen aksamlarına zarar vermez. Elektrik enerjisini kimyasal enerji olarak kullandığından aracınızın devri düşmez. Aynı zamanda ideal hızlarda kullanma avantajı sunar. Bu ürünün yüksek performansı sayesinde güvenle yolculuğa çıkabilirsiniz.

  • Güvenli sürüş
  • Yüksek performans
  • Son dönem teknoloji

Güvenli Sürüş Sunan Mutlu Akü 72 Amper Akü 2022 Üretim

Güvenli Sürüş Sunan Mutlu Akü 72 Amper Akü 2022 Üretim

Araç kullanımında dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri de kaliteli bir akü tercih etmektir. Aracınızın bozulmasını engelleyen modeller, güvenli bir biçimde seyahate çıkabilmenize yardımcı olur. 72 Amper değerine sahip olan bu ürün, aracın aniden durduğu durumlarda hızla devreye girer. Böylece yarı yolda kalmadan aracınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Mutlu akü 72 amper akü 2022 üretim kullanımı oldukça kolaydır. Aracınız herhangi bir nedenle durduğunda ve çalışmadığında akü hemen devreye girerek motorun çalıştırılmasına yardımcı olur. Konforlu bir kullanım imkanı sunar. Her türlü model kullanımı için uygundur. İster bireysel isterseniz ticari araçlarınız için bu ürünü tercih edebilir, güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz. Motorun çalışması için özel bir formüle sahip olduğundan kaliteli bir deneyime sahip olabilirsiniz. Aracınız için gereksinim duyulan enerji ihtiyacını anında karşılayabilirsiniz.

Yüksek Performansıyla Mutlu Akü 72 Amper Akü

Yüksek Performansıyla Mutlu Akü 72 Amper Akü

Akü çeşitleri, araçların güç kaynağı olarak bilinir. Yüksek performansa sahip olan modeller, müşteriler tarafından ilgi görür. Aracınızın ihtiyacı olan enerjiyi sağlamak için hazırlanan bu model gerek duyduğunuz anlarda yardımınıza koşar. Kaliteli bir performans gösterdiğinden sürüş deneyimlerinizin iyileştirilmesine imkan tanır. Böylece yarı yolda kalmadan yolunuza devam edebilirsiniz. Son dönem teknoloji ile hazırlanan bu ürün, anında motorun ihtiyacı olan enerjiyi karşılar. Böylelikle aracınız çalışmaya hazır hale gelir. Herhangi bir bakım gerektirmediğinden uzun süre kullanılabilir. Her tip araç üzerinde sorunsuz bir biçimde kullanılabilir. Mutlu Akü 72 Amper akü 2022 üretim satın alarak siz de aracınızın gereksinim duyduğu enerjiyi etkin bir şekilde karşılayabilirsiniz. Akü Mutlu 72 amperi güvenli bir biçimde sipariş verebilir, kaliteli bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Mutlu Akü 72 amper akü 2022 üretim kullananların memnuniyetlerini dile getirdikleri yorumlara göz atabilirsiniz.

Avantajlı Mutlu Akü 72 Amper Akü 2022 Üretim Fiyatı

Avantajlı Mutlu Akü 72 Amper Akü 2022 Üretim Fiyatı

Araç kullanımında gereksinim duyulan enerjiyi anında hazır ederek kullanmanıza yardımcı olan bu model, işlem sürecinin kalitesini artırır. Her türlü araca uyum sağladığından güvenli bir deneyim kazandırır. Aracın etkin bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Son dönem teknoloji ile hazırlanarak etkili formüle sahiptir. Böylelikle araçların sorunsuz bir biçimde çalışmasında etkilidir. İlaç taşıma, gıda ve soğuk zincirlerde de kolaylıkla kullanılabilir. Zorlu iklim koşullarında yüksek performans sunarak kaliteli bir deneyim yaşatır. Mutlu Akü 72 Amper akü 2022 üretim fiyatı oldukça avantajlıdır. Cazip fiyat avantajından faydalanarak bu ürünü hemen satın alabilirsiniz. Böylelikle yüksek performansıyla öne çıkan bir modele sahip olabilirsiniz. Yolculuklarınızda güvenli bir sürüş deneyimine sahip olabilirsiniz. Trendyol sayesinde Mutlu Akü 72 Amper akü 2022 üretim yorumları kısmını okuyabilir, güvenli bir alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz.