mutbirlik Tüplü Yarı Bodur Iri Meyveli Deveci Armut Fidanı

149 TL

Ürün Bilgileri

mutbirlik Tüplü Yarı Bodur Iri Meyveli Deveci Armut Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUTBİRLİK Satıcı Ünvanı: MUT BİRLİK TARIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0625109622300001 Vergi Kimlik Numarası: 6251096223
    Bu ürün MUTBİRLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deveci Armut Fidanı Bu armut çeşidi Anadolu orjinli bir çeşittir. Deveci armut orta kuvvetli ve yayvan gelişim gösterir. Ülkemizde çok sıklıkla bu çeşit karşımıza çıkar. Meyveleri oldukça iri yapılıdır. Meyvesi, basık, alt kısmı geniş olup boyunsuzdur. Meyve yüzeyi ise hafif girintili çıkıntılı olup kabuğu ince, zemin rengi sarı-yeşil, passız, bazen güneş gören yüzü pembe- kırmızıdır. Meyve eti beyaz, gevrek, sulu, tatlı ve kalitesi yüksektir. Soğuk hava tesislerinde uzun süre muhafaza edilebilmekte ve kış ayları için satış değeri açısından iyi bir seçenektir. Yeme olumunda fazla yumuşamaz. Hobi amaçlı dikimi yapılabilir. Hasat zamanı Eylül ayının 3,4 haftası gibidir. Aşı yöntemi ile üretimi yapılmaktadır Yarı bodur anaç kullanılmıştır Tozlayıcı Williams ve Akça Hasat zamanı Eylül ayında yapılmaktadır Kış aylarında yapraklarını döker Dikim mesafesi sıra arası 3 fidan arası 5 metre Gönderilen fidanlar 12 ay boyunca dikimi yapılabilir Fidanlar torbalı veya saksıda gönderilmektedir Armut fidanı korumalı fidan kolisinde gönderilir Armut fidanı 50-60 cm ve 1-2 yaş gönderim yapılmaktadır Fidan Hakkında Kısaca Bilgiler: Gönderilen meyve fidanları aşılı olup aşı yaşı 1 fidan anaç yaşı 1 olan fidanlardır. Kış aylarında fidanlar yapraklarını döktüğü için sizlere bir dal gibi gelebilir, bu sizi korkutmasın fidan canlı olup baharla birlikte patlayacaktır. Fidanlar kış aylarında üst budama yapılmış olarak gönderilecektir Eğer beyaz boya gibi bir şey görür seneniz bu sizi telaşlandırmasın, bu boya kesilen yerden hastalık olmaması için sürülür. Fidanlar belirtildiği üzere klasik veya bodur olması sağlayan aşı yapılan anaç özelliği belirler. Ürünlerimiz profesyonel bir şekilde paketleme yapılarak sizlere ulaştırılır. Fidan Sulama: Kış Ayı: Kış ayında fidanlarınızı sulamanıza gerek yoktur. Kurak geçtiği zamanlar hariç Yaz Ayı: Yaz ayında toprağın kuruluğu sizlere yol gösterecektir. Sonbahar: Bu aylar yağışlar az geçerse 15 ile 20 gün arasında sulama yapılabilir. Fidan Gübreleme: Fidanlara kesinlikle hayvansal gübre ilk etapta vermeyiniz. Daha sonra 4,5 yaşına geldiğinde sterilize edilmiş hayvan gübresi verebilirsiniz. Fidan ilk ekimi yapıldığında fidan dikim gübresi kullanabilirsiniz. Bu gübre fidan kılcal kök gelişimi çok hızlı etki sağlayacaktır. Daha sonra dönemlerde kimyasal gübreler yerine organik gübreler kullanmanızı tavsiye ederiz. NOT:ÜRÜNERİMİZ FATURALI BİR ŞEKİLDE GÖNDERİLECEKTİR. ADINA DOĞRU ÇEŞİT GÖNDERİLECEKTİR.
Geri Bildirim Ver