Mustela Hydra Stick With Cold Cream Nutri-Protective 10Gr

254,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL290 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,78 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299 TL293 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Hydra Stick With Cold Cream Nutri-Protective 10Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeklerin Hassas Bölgeleri İçin Geliştirilmiştirİçeriğindeki Cold Cream Sayesinde Bebeğinizin Kuru Cildini NemlendirirDoğumundan İtibaren Başlayarak Günlük Cilt Bakımı İçin KullanabilirsinizDoğal Aktif İçeriği Avokado Perseose İle Cildi BeslerDudakları Dış Etkenlere Karşı Korur Ve NemlendirirDudaklar Üzerindeki Bu Etkinliği Dermatolojik Olarak Test Edilmiş Ve KanıtlanmıştırDoğumdan İtibaren Tüm Bebek Ve Çocukların Cilt Bakımı İçin UygundurHipoalerjenik Formüle Sahiptir
Geri Bildirim Ver

Mustela 3504105026523 10 g Hydra Stick with Cold Cream Nutri-Protective

Mustela Hydra Stick With Cold Cream Nutri-Protective 10g etkili bir cilt bakım ürünüdür. Bebeğinizin ve çocuğunuzun günlük cilt bakımı rutinine dahil edebileceğiniz bir kremdir. Mustela marka kremin üretim aşamalarında gerekli tüm detaylar büyük bir titizlikle düşünülür. Mustela Hydra Stick With Cold Cream 10g ürün plastik stick formda ambalajı ile güvenli bir şekilde müşterinin eline ulaşır. Gelişmiş bakım ve onarım özellikleri sayesinde kısa zamanda tercih haline gelebilecek bir üründür. Mustela Hydra Stick With Cold Cream Nutri-Protective 10g yorumları ve değerlendirmeleri bulunan bir üründür. Ürünü daha önce satın alıp kullanan gerçek müşterilerin deneyimlerini merak ederseniz detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Bu sayede kararınızı net ve hızlı bir şekilde verebilirsiniz.

  • Üst düzey nemlendiricilik ve koruma
  • Hassas ciltlere özel bakım
  • Doğal ve sağlıklı içerik

Mustela Hydra Stick With Cold Cream Ne İşe Yarar?

Mustela Hydra Stick With Cold Cream Ne İşe Yarar?

Mustela Hydra Stick With Cold Cream Nutri-Protective 10g ürünü işlevsel özellikleriyle ön plana çıkar. Bebeklerin hassas bölgeleri için özel olarak geliştirilen bir üründür. Bebeğinizin dudaklarını bu ürün ile dış etkenlerden büyük ölçüde koruyabilirsiniz. Kurumuş dudakları besleyen ve nem dengesi sağlayan stick formda bir kremdir. İdeal boyutu sayesinde bu ürünü çantalarınızda taşıyarak dilediğiniz yerde bebeğinizin nem dengesini korumaya devam edebilirsiniz. Bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra bebeğinizle beraber sizin de hayat kalitenizin yükseldiğini kolay bir şekilde fark edebilirsiniz. Mustela Hydra Stick With Cold Cream 10g ürün hayatınızı kolaylaştırmak ve konforlu bir hale getirmek için üretilir. Bebeğinizin doğumundan itibaren günlük olarak kullanabileceğiniz işlevsel bir cilt bakım ürünüdür. Siz de bebeğiniz ya da çocuğunuzun sağlığı ve rahatı için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Mustela Hydra Stick 10g Cold Cream İçeriği Nasıldır?

Mustela Hydra Stick With Cold Cream Nutri-Protective 10g ürün temiz ve doğal içeriği sayesinde kısa zamanda tercih haline gelen bir bakım ürünüdür. Bu cilt bakım ürünü satın aldığınıza pişman olmayacağınız bir kaliteye ve işleve sahiptir. Ürün, içeriğinde yer alan etkili cold cream formülü sayesinde kuru ciltler üzerinde ekstra bir nemlendirme görevi görür. Ürün içerisinde aktif bir şekilde avokado perseose yer aldığı için bebeğinizin cildini etkili olarak besleme özelliği mevcuttur. Dudaklar üzerindeki olumlu etkisi gerekli tüm testlerden geçerek kanıtlanan bir üründür. Bu cilt bakım kremi hipoalerjenik formül kullanılarak özenli bir şekilde üretilir. Mustela Hydra Stick With Cold Cream yumuşak bir forma sahip olduğu için pratik ve hızlı bir şekilde uygulanabilir. Bu ürün sayesinde bebeğinizin dudaklarını avokado içeriğiyle verimli bir şekilde besleyebilirsiniz.

Mustela Hydra Stick Nutri-Protective Cream Nasıl Uygulanır?

Çocuk ve bebekler için özel olarak geliştirilen bu kremin uygulama aşaması oldukça basittir. Ürünü gerekli bölgeye dairesel hareketlerle ve nazik bir şekilde uygulayabilirsiniz. Bu cilt bakım ürününü ihtiyaç duyduğunuz her an gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak bebeğinizin narin cildi üzerinde herhangi bir tahrişe neden olmaz. Ürünü kullanmadığınız zamanlarda ağzı kapalı olacak şekilde oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz. Ürünü uygulamadan önce ellerinizin temiz olmasına dikkat etmeniz gerekir. Mustela Hydra Stick With Cold Cream Nutri-Protective 10g fiyatı ürün içeriği ve sağladığı faydalar kapsamında belirlenir. Üretim esnasında kullanılan yöntem ve malzemeler bu noktada oldukça etkilidir. İşlevselliği göz önüne alındığında ürünün fiyatı da buna bağlı olarak son derece uygundur. Trendyol adresi üzerinden bu ürün için kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.