Multimalt Anne Sütü Artırıcı Alkolsüz Malt Ve Hurma Suyu 250 Ml X 12 Adet

418 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Multimalt Anne Sütü Artırıcı Alkolsüz Malt Ve Hurma Suyu 250 Ml X 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PATH GIDA Satıcı Ünvanı: PATH GIDA DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723063343500001 Vergi Kimlik Numarası: 7230633435
    Bu ürün PATH GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Multimalt alkolsüz %100 malt ve hurma suyu 250ml x 12adet - multimalt alkolsuz 100 malt ve hurma suyu100 arpa malti.Hurma konsantresi % 100 meyve suyu ılave seker icermez.Alkol icermez. - koruyucu ve renklendirici icermez.Bugune dek, tam bir dengi ya da esi uretilememis olan anne sutu, ilk alti aylik donemde bebegin saglikli bir gelisimi icin gerekli olan tum besin ogelerini barindiran mucizevi bir besindir. - diger hicbir besin ogesinde olmayan mucizevi bir dengeye sahip olan anne sutu, bebek gelisimi surecinde bebegin ihtiyaclari dogrultusunda yapisi degisen bir besindir. Bu yonuyle, yasayan besin olarak da adlandirilir. - anne sutunun bu essiz besleyici ozelliklerinden oturu emzirme doneminin uzun olmasi bebegin gelisimi acisindan daha faydalidir. Multimalt, icerdigi malt ve hurma suyu nedeniyle, bu surenin uzamasina yardimci olur. - malt ve hurma kullanarak gelistirdigimiz multimalt malt icecegi, malt iceceklerin basarisini bir adim oteye tasimaktadir. Doganin bir mucizesi olan hurma meyvesi, hem gebelikte hem de emzirme doneminde anneye fayda saglayan bir besindir. - oksitosin hormonu benzeri bir bilesene sahip olan hurma, dogumu kolaylastirma ve emzirme doneminde anne sutunun arttirici etki gostermesiyle on plana cikmaktadir. - ıcerigindeki demir ile kansizliga iyi gelen, betakaroten uretimine sagladigi destek ile hafizanin guclenmesine yardimci olan ve onemli bir folik asit b9 kaynagi olan hurma bitkisi, anne sutu arttirici etkisiyle de on plana cikmaktadir. - buna ek olarak, anne karninda bebegin saglikli gelisimi icin hurma meyvesinin tuketilmesi tavsiye edilir. Malt bitkisi ve hurmanin mucizesini bir araya getiren multimalt, emzirme doneminde anne sutunun kesintisiz ve verimli bir sekilde uretilmesine yardimci olur. - multimalt yalnizca 100 arpa malti ve hurma icerir. Bu iki dogal ana bilesenin su ile karistirilarak pastorize edilmesi vasitasiyla uretimi gerceklestirilmektedir.Multimalt ilave seker icermez. - ıcecegin tadindaki sekerlilik, muhtevasindaki hurma meyvesinden gelmektedir.Seker, lif ve proteinin yani sira potasyum, sodyum, magnezyum ve kalsiyum basta olmak uzere pek cok mineral ve c, b1, b2 ve a vitaminlerini icerir

Ürün Özellikleri

  • Tip Sıvı
Geri Bildirim Ver