Müller Silikon Sprey 400 ml (ÜSTÜN ALMAN KALİTESİ)

145 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Müller Silikon Sprey 400 ml (ÜSTÜN ALMAN KALİTESİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDOĞANLARSÖKE Satıcı Ünvanı: AYDOĞANLAR İNŞAAT TAAHHÜT BOYA HIRDAVAT GIDA TRZ.TEKS.ELEKT. PAZ.TİC. VE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Vergi Kimlik Numarası: 9010028146
    Bu ürün AYDOĞANLARSÖKE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Müller Silikon Sprey 400 ml Unimark Müller Silikon Sprey 400ML Ürün ÖzellikleriAraç içindeki ve dışındaki plastik, lastik ve metal parçaların bakımını sağlayarak korur ve ömrünü uzatır.Bakım, yağlama, koruma ve temizlemede kullanılır.Sürtünme, statik yüklenme ve pas oluşumunu önler.Uygulama : Plastik parçaların (tampon, ızgara, spoyler, çıtalar) parlaklığı artar ve kırılganlıklar azalır. Lastik parçaların (tampon, kapı ve kapak lastikleri, lastik takozlar, soğutma hortumları, oto lastikleri) bakımını sağlar, gevrekleşmesini, donmasını, yapışmasını engeller. Katlanır tavanları ve kaplamaları sudan korur. Anti statik etkisi vardır, toz tutmaz. Elektrik devrelerini nemden korur. Emniyet kemeri, tavan, koltuk kızaklarının rahat çalışmasını sağlar. Değişik malzemeler arasındaki örneğin plastik/metal gıcırtı ve sesleri önler. Bazı malzemelerin montajında örneğin hortumların birbirine rahat geçmesini sağlar.Kapı fitilleri gıcırdamalarını önler. Leke bırakmaz.
Geri Bildirim Ver