Mul-T-Lock Bilyalı Barel Tuzaklı Kgb 69 Mm 7x7 Saten 3 Anahtar

Ürün Bilgileri

Mul-T-Lock Bilyalı Barel Tuzaklı Kgb 69 Mm 7x7 Saten 3 Anahtar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün algeliyocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • MUL-T-LOCK Bilyalı Tuzaklı Barel Seti 69mm 7x7 - 51253267 Sade ve esnek güvenlik 7x7 silindir platformu, ihtiyacınız olan yüksek güvenlik seviyesini kullanım kolaylığı, sade tasarım ve seviyesi ile sunmaktadır. 7 pimli silindir mekanizması, temel güvenlik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamaktadır. Standart olarak KGB (Kırılsa da Güvenli Barel) seçeneği ile sunulmaktadır. SİZDEN BAŞKASI ANAHTARINI KOPYALAYAMAZ KOPYALATAMAZ ÇOĞALTAMAZ SİZLER VE KİMLİĞİNİZ İLE ÇOĞALTILABİLİR VE SADECE BİZ VE MUL-T-LOCK CENTER LARDA YAPILIR Özellikler: Mul-T-Lock 7x7 standart güvenlik silindirleri pimli kilit silindir mekanizmasına sahiptir ve bu mekanizma 7 hücre yer almaktadır. 7x7 sistem anahtar çift taraflı nikel gümüş yapıya sahip olup baş kısmı plastiktir. Bütün ürünler tek, çoklu veya Master Sistem ile çalışabilir. Mul-T-Lock’un standart anahtar platformu olan 7x7, ekonomik çözümler için geliştirilmiş ve temel güvenlik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılanmaktadır. 3 Adet Anahtar ile Gelmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kilidi
Geri Bildirim Ver