Muhtelif Rulo Resim Kağıdı 2 Adet Uzunluk 50 Mtre Genşlik 31 Cm Toplam100 Metre Yazı Tahtası Uyumlu Plotter

225 TL
(112,50 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Muhtelif Rulo Resim Kağıdı 2 Adet Uzunluk 50 Mtre Genşlik 31 Cm Toplam100 Metre Yazı Tahtası Uyumlu Plotter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRAT KAĞIT Satıcı Ünvanı: CANAN FIRAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2413746223400000 Vergi Kimlik Numarası: 4230220994
    Bu ürün FIRAT KAĞIT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mağazamızdan yapmış olduğunuz siparişlerinizi adet veya koli bazında yapabilirsiniz. Plotter Kağıtları veÖzellikleri Plotter kağıdı nedir ve nasıl kullanılır sorusu tüm müşterilerimizin ortak sorusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Plotter üreticileriolan HP, Epson, Canon, Océ gibi markaların makinelerinde kullanılmak üzere,geniş ebat baskı alabilmeniz için özel olarak üretilen 80gr/mt2 plotterkağıdını en uygun fiyatlarla web sitemizden teklif alarak satın alabilirsiniz.Geniş format yazıcılar yani Plotter yazıcıların kullandığı plotter kağıtlarıgenel olarak amaçları ozalit, proje, afiş, plan, çıktı, dijital baskı gibialanlardır. Bu alanlarda kullanmak üzere Plotter Kağıtları ihtiyaçlarınız içinfirmamızı tercih edebilirsiniz. Plotter kağıdı kullanan baskı ofisleri, matbaa,mühendislik ve mimarlık şirketlerinde geniş ebat yazıcılarda baskı yapabilmeniziçin geçerli olan tüm Plotter Kağıtları tarafımızda bulunmakta olup diğer tümçeşitleri görmek için Kağıt kategorimize göz atabilirsiniz. Plotter KağıdıAlırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Plotter Kağıdı alırken dikkat etmeniz gerekenözellikler · o ürünün sarım veebat konusunda tam olarak sarılmış olması gerekmektedir. Firmamızdan alacağınıztüm ürünlerde tam ebat ve sarım uzunluğunun kusursuz olduğundan eminolabilirsiniz. Plotter kağıtları ölçüleri genel olarak 310mm X 50mt şeklindegösterilmektedir. Burada gösterilen şekilde anlam olarak 310mm kağıdın en(genişlik) X 50mt şeklinde yazılan ibare ise kağıdın boyunu göstermektedir. HpPlotter Kağıdı satışını yaptığımız ürünlerde yaklaşık 10 adet ebatbulunmaktadır. Bu ebatların dışında özel olarak istediğiniz uzunlukta özelolarak sarım yapılabilmektedir. Bu ebatları dilerseniz A0, A1, A2, A3, A4 olaraksıralayabilir veya B, B+, C+ gibi isimlerde de bulabilirsiniz. Plotter KağıdıÇeşitleri Nelerdir? Hp Plotter Kağıtları Hangi Ebatlarda Mevcuttur? Hp PlotterKağıtları genel olarak universal tüm kağıt ebatlarında mevcuttur. Plotterkağıtlarında bunlara ek olarak makinenize özel – 31’lik, 45’lik, 60’lık,75’lik, 85’lik, 90’lık (A0), 107’lik, 127'lik, 152'lik olarak dabulabilirsiniz. Plotter kağıdı opak ve özel gramajlı kağıtlar olarak ikikategoriye ayrılmıştır. Web adresimizde geniş ebatlı kağıtların tüm ebatlarıhakkında detaylı bilgileri bulabilir, sipariş verip kolaylıkla teklifalabilirsiniz. Bir çok mağazada pahalı olarak alacağınız bu ürünleri uygunfiyatlarla firmamızdan satın alabilirsiniz. Plotter Kağıtları Nerelerde ve NeAmaçla Kullanılır? Plotter kağıtları iç mimarların, dış mimarların, peyzajmimarlarının, inşaat mühendislerinin, elektrik mühendislerinin genel olarakprojelerde kullanmaktadırlar. Plotter kağıtlarınıbuna ek olarak matbaalarda önprova baskısı, dijital baskı merkezlerinde geniş ebat afiş, poster, canvas(kanvas) kumaşa baskı yapabilen makinelerde (plotter) çıktı almak printyazdırmak amacıyla kullanılır. Plotter kağıdına eskiden kalemli olarak yazdırmaişlemi yapılırken yeni sistemlerde artık püskürtmeli ve tonerli baskı kafaları kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver