MUGGLE Anaokul Çantası Tropikal Pradice Pembe Kız Çocuk Anaokulu Çantası

524 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
751,74 TL
Kargo Bedava
878,86 TL852,72 TL

Ürün Bilgileri

MUGGLE Anaokul Çantası Tropikal Pradice Pembe Kız Çocuk Anaokulu Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DADACUQ Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KAYADELEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2142576320200001 Vergi Kimlik Numarası: 5360461423
    Bu ürün DADACUQ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Muggle Anaokul Çantası Tropikal Pradice Pembe Kız Çocuk Anaokulu Çantası Ölçüler 31 x 27 x 12 cmParıltılı desteklenmiş PVC yüzeySu geçirmez kaliteli dış kumaşGeniş fermuarlı bölme2 adet genişletilebilir suluk bölümüSüngerle desteklenmiş arka gövdeÇift katmanlı taşıma kolları ve askılıklarıKomple astarlı sünger ile desteklenmiş iç tasarımÇift katmanlı taban desteğiKoala desenli Muggle Tropikal Pradice Kız Çocuk Anaokulu Çantası Koala desenli Muggle Tropikal Pradice Anaokulu Çantası, ebeveynlerin aradığı işlevsel özellikleri ve göz alıcı tasarımı bir arada sunuyor. 31 x 27 x 12 cm boyutlarındaki çanta, çocukların tüm anaokulu malzemelerini rahatlıkla taşıyabilecekleri ideal bir boyuta sahip. Çantanın parıltılı desteklenmiş PVC yüzeyi, su geçirmez kaliteli dış kumaşı ile birleşerek dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Geniş fermuarlı bölmesi, çocukların tüm malzemelerini kolayca yerleştirmelerine olanak tanırken, 2 adet genişletilebilir suluk bölmesi de çocukların susuz kalmamasını sağlıyor. Süngerle desteklenmiş arka gövdesi, çocukların sırtını koruyarak taşıma konforunu arttırırken, çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları da çocukların istedikleri gibi taşıyabilecekleri esneklik sağlıyor. İç tasarımı, komple astarlı süngerle desteklenerek, tüm malzemelerin güvenli ve düzenli bir şekilde taşınmasını sağlıyor. Çift katmanlı taban desteği de çantanın sağlam durmasını sağlıyor. Koala desenli Muggle Tropikal Pradice Anaokulu Çantası, sadece işlevsel özellikleri ile değil, aynı zamanda göz alıcı tasarımı ile de dikkat çekiyor. Çocukların seveceği koala deseni, tropikal renkleri ve canlı tasarımı ile çocukların hayal dünyasına uygun bir şekilde tasarlanmış. Bu çanta, ebeveynlerin hem işlevsel hem de estetik beklentilerine yanıt verirken, çocukların da seveceği bir tasarım sunuyor. Koala desenli çanta çocukların okul hayatını daha keyifli hale getirecek bir seçenek olarak öne çıkıyor. Siz de çocuğunuzun okul hayatını daha keyifli hale getirmek istiyorsanız, Koala desenli bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hem işlevsel özellikleri hem de göz alıcı tasarımı ile çocuğunuzun seveceği bir seçenek olan bu çantayı hemen satın alarak çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sırt Çantası
  • Renk Pembe
  • Desen Düz
  • Ortam Günlük
Geri Bildirim Ver