MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası Dudak Renklendirici, El Ve Vücut Kınası

124 TL

Ürün Bilgileri

MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası Dudak Renklendirici, El Ve Vücut Kınası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emodon Satıcı Ünvanı: ÜMMÜGÜLSÜM BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340422313
    Bu ürün emodon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hint knas
  • : Her Ürün Ayr Ayr Satlmaktadr. %90 naturel doaldr. Orijinal hint knasnn tüpe doldurulmu eklidir. Kna rengi krmz ve siyahtr. Sa alanda
  • Tüpler krmz ve siyah. ablonlar ise küçük ve büyük olarak snflandrlmtr. Sepete eklediiniz ablon desenleri resimde görünen modelden farkllk gösterebilir. Tüpün Boytu 36 Gramdr. Kullanm ekli
  • ablon alnarak knann yaplaca alana (el kol ayak gibi ) konulur. tüpte bulunan kna ablondan tamayacak ekilde ablon un içindeki bo alan doldurulur. Tüm boluklar doldurulduktan sonra 3 dakika kurumasn beklenir. Dalmamas için çok fazla kna skmamalyz. Kalb yavaça çkarp , knann kuruyup dökülmesi beklenir. Hint knas tamamen organiktir. Sala hiç bir zarar yoktur. Geçici dövme olarak kullanlabilir. ablon Büyük Uzunluu 36 cm Genilii 24 cmdir. ablon Küçük Uzunluğu 25 cm Genilii 17 cmdir

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Mssticaret Kırmızı Hint Kınası Dudak Renklendirici Trendyol'da

Mssticaret kırmızı Hint kınası canlı renk garantisi ve orijinal yapısıyla ön plana çıkan %100 naturel bir üründür. El ve vücut bölgesine uygulanabilen bu ürün dudak renklendiricisi olarak da kullanılabilir. Kullanım talimatını okuduktan sonra uygulamanız tavsiye edilir. Çeşitli motif ve mendillerle dizayn edilen, gerek renkleri gerekse motifleri ile göz dolduran anlamlı ve özel bir üründür.

 
  • Doğal içerik
  • Canlı renk
  • Özel doku

MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası Özellikleri

MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası Özellikleri

Mssticaret kırmızı Hint kınası özellikleri ürünün heyecan verici renkli tasarımı, özel formülü ve renkli yapısını ortaya çıkarır. Arzu ettiğiniz noktalara kolaylıkla ulaşmanıza olanak sağlayan yüksek etkili bir üründür. Kurutulmuş yapraklardan elde edilen bu ürün bakım ve güzellik uygulamalarında popüler şekilde kullanılır. Özellikle düğün ve nişan gibi eğlencelerde sıklıkla tercih edilen ve geleneksel açıdan önem taşıyan özel bir malzemedir. Keskin kokusu ve canlı renkleriyle öne çıkan tamamen doğal bu ürün beklentilerinize cevap verir. Sağlık açısından pek çok faydalı özelliğe sahip olup vücudun farklı bölgelerine uygulanarak dikkat çekici ve hoş bir görünüm kazandırabilir. Elinize renkli figürler yapabilir, çeşitli şablonlar kullanarak dikkat çekici tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Su ile karıştırıldığında yumuşak bir harç formuna ulaştıktan sonra cilt yüzeyine sürülebilir. Kurduktan sonra uzun süre görünümünü koruyan ve cilt yüzeyinden kolay kolay silinmeyen orijinal bir üründür. Bireylerin sıklıkla talep ettiği bu ürün pratik kullanımıyla ön plana çıkar. Koku bakımından da bireyleri oldukça tatmin eden ve ihtiyaçlarını karşılayabilen bir malzemedir.

 

MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası İşlevleri

MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası İşlevleri

Mssticaret kırmızı Hint kınası dudak renklendirici el ve vücut kınası kına gecesi ve özel günlerde tercih edilen geniş kullanım alanına sahip özel bir malzemedir. Vücudun bazı bölgelerine pratik şekilde uygulanabilir. Doğal renk verme özelliğine sahip olup herhangi farklı bir işleme ihtiyaç duymadan doğal rengini uzun süre muhafaza eder. Binlerce yıldır köklü bir geleneğe sahip olan bu malzeme organik yapısı, canlı renk dokusu ve ergonomik kullanımı ile müşterilerinden tam not alır. Doğal renklendirici bitki özüyle kullanım amaçlarına özel üretilen bu ürün düğün ve kına gecelerinde oldukça ilgi görür. Kendinize alabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz özel üretim malzemedir. Eğlence sırasında pek çok aksesuarla birlikte rahatlıkla kullanılabilir. Renkli görünümü ve dikkat çekici tasarımıyla ön plana çıkan kaliteli bir üründür. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup hijyenik yapısıyla cilt üzerinde herhangi bir rahatsızlık oluşturmadığı görülmüştür. İlgi çekici desenleri ve doğal yapısıyla öne çıkan bu ürünü cildinize pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz.

 

MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası Fiyatı

MSSTİCARET Kırmızı Hint Kınası Fiyatı

Mssticaret kırmızı Hint kınası organizasyonların yanı sıra geleneklerin de ayrılmaz bir parçası haline gelen en güzel gününüzün favori parçaları arasında yer alır. Kına organizasyonlarında sıklıkla tercih edilen bu malzeme kına gecesi ve özel etkinlikleri özel bir hale getirir. Renkli ve özel tasarımlarıyla oldukça ilgi görür. Kültürel açıdan önemli bir değere sahip olup gecenizi anlamlı kılar. Etkinlikleri unutulmaz ve vazgeçilmez hale getiren, oldukça hoş ve dikkat çekici görünüm kazandırabilen özel bir üründür. Kına gecesi ve organizasyonlarda hem siz hem de konuklarınız eğlenceli bir gece geçirebilir. Mssticaret kırmızı Hint kınası fiyat bilgisini inceleyerek ürünü kişisel zevk ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak alabilirsiniz. Özel günlerde yaygın bir geleneğin parçası olan bu ürünü el, yüz ve dudaklarınıza sürerek eğlenceli oyun havaları ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Orijinal yapısıyla ön plana çıkan ve manevi değeri yüksek bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.