MSI Radeon Rx 6800 Xt Gamıng X Trıo 16g 16gb Gddr6 256bit Dx12 Gaming (oyuncu) Ekran Kartı

22.654 TL

Ürün Bilgileri

MSI Radeon Rx 6800 Xt Gamıng X Trıo 16g 16gb Gddr6 256bit Dx12 Gaming (oyuncu) Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı Genel Özellikler MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G Gücünü AMD RDNA 2 mimarisinden alan AMD Radeon RX 6800 XT, 72 CU (hesaplama birimi), 16GB GDDR6 bellek ve 128MB AMD Infinity Cache (önbellek) değerleri ile ultra yüksek kare hızları ve 4K çözünürlüğe sahip oyun deneyimi sunmak için özel olarak tasarlandı. Akıcı, yüksek yenileme hızına sahip oyunların keyfini çıkarmak için çözünürlükten asla ödün vermeyin. AMD Radeon RX 6800 XT ekran kartı ile oyun deneyiminizi yepyeni seviyelere taşıyın. Saat Hızı / Bellek Hızı: 2285 MHz / 16 Gbps 16GB GDDR6 DisplayPort x 3 / HDMI x 1 TRI FROZR 2 Termal Tasarım
  • TORX Fan 4.0, Core Pipe, Airflow Control RGB Mystic Light MSI Dragon Center yazılımı Sert Oyna, Sessiz Kal MSI’dan Bildiğiniz ve Güvendiğiniz GAMING Serisi Oyun tutkunlarının güvenle tercih ettikleri efsanevi MSI GAMING serisi ekran kartları yenilendi. Yeni modeller bir kez daha yüksek performans, yüksek hızaşırtma potansiyeli, mükemmel soğutma ve sessizlik dengesiyle estetiği bir araya getiriyor. Artık siz de sevdiğiniz oyunları her zaman serin ve sessiz kalan güçlü bir ekran kartı ile, tam da istediğiniz gibi oynayabileceksiniz. GAMING Serisinin Dünyaca Kabul Gören Başarısı 2000+ Ödül 85+ Ülkede 150+ Milyon Satış Ortalığı Ateşe Ver! Sistemindeki tüm parçaların bir takım olarak çalışmasının vakti geldi. Mystic Light RGB aydınlatma efektleriyle ekran kartınızı diğer tüm uyumlu cihazlarla senkronize edebilir, oyun esnasındaki ışık gösterisini bambaşka bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer karanlıkta savaşmayı tercih edenlerdenseniz, tek bir tuşla tüm ışıkları da kapatabilirsiniz. TRI FROZR 2 ile Serin ve Sessiz TRI FROZR 2 düşük sıcaklık ve sessizliğin mükemmel dengesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece uzun oyun seansları esnasında bile bilgisayarınız serin bir şekilde çalışırken fanların sesi sizi oyunun atmosferinden ayırmaz. Torx Fan 4.0 Yeni nesil TORX FAN 4.0 fanlar, TRI FROZR 2 soğutma sistemin en önemli oyuncularından biridir. Çiftler halinde bir dış bant ile birbirine bağlı çalışan fan kanatları, daha fazla hava akımını, daha sessiz bir şekilde soğutma bloğuna yönlendiriyor. Core Pipe Core Pipe, köşeli tasarımı ile alışılagelmiş ısı borularına göre aynı alanda daha fazla yüzey teması sağlar. son derece hassas hesaplarla üretilen Core Pipe, GPU’nun üzerindeki ısıyı en verimli şekilde soğutma bloğuna iletir. Airflow Control Airflow Control teknolojisinin sunduğu soğutma bloğundaki saptırıcı kanatlar sayesinde hava akımı daha geniş bir yüzey alanı ile temas ederken, maksimum soğutmayı sağlayacak alanlara yönlendirilir. Dalga profilli Wave-curved 2.0 kanatlar, kenarlarındaki özel tasarım sayesinde istenmeyen hava akımı harmoniklerini azaltarak gürültü seviyesini düşürür. Detayları Dert Etmeyin Grafen arka plaka - Güçlü, hafif ve serin Termal pedler ile daha üstün soğutma Zero Frozr ile tüyler ürperten sessizlik Grafen Arka Plaka - Geleceğin Malzemesi Grafen ile Tanışın Hafif kompozit Grafen arka plaka, ısı dağılımını arttırıp pasif olarak soğutmaya yardımcı olmasının yanı sıra, ekran kartınızı yapısal olarak boydan boya güçlendirip ekstra dayanıklılık sağlar. Termal Pedler Çok sayıda termal ped sayesinde devre kartı üzerindeki bileşenler ısıyı doğrudan heatsink üzerine aktararak daha üstün bir soğutma gerçekleşmesini sağlar.
Geri Bildirim Ver

Msi Radeon RX 6800 XT Gaming X Trio 16G 16 gb GDDR6 256 bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı T08342

Oyun tutkunlarına göre, oyun oynamayı keyifli ve kaliteli hale getiren etkenlerden biri en az oyunun kendisi kadar ekran kartı kalitesidir. MSI Radeon RX 6800 XT gaming X Trio oyunun performansını iyileştirir, oyun içindeki dizayn ve grafikleri monitöre donma ve yavaşlama sorunu olmadan yansıtır. Bu durumda MSI Radeon RX 6800 gaming X Trio kalitesi oyun oynama seyrini etkileyen faktörlerin başında yer alır. Ekran değişme hızını, çözünürlüğü ve grafik kalitesini üst seviyeye taşıyan MSI Radeon RX 6800 XT gaming X Trio 16G GDDR6 256bit DX12 ekran kartı, son zamanların gözdesi halindedir. Kendi kendine soğutma özelliği ve sessiz çalışma prensibi ile fanların sesinden rahatsız olmadan ve ısınma problemi olmadan istenilen oyunu oynayabilirsiniz.

  • Yüksek kalitede görüntü yansıtma
  • Kendi kendini otomatik soğutma
  • Sessiz çalışma prensibi

MSI Radeon Ekran Kartı Özellikleri

MSI Radeon Ekran Kartı Özellikleri

Oyun tutkunları için doğru ekran kartına sahip olmak iyi bir oyun oynamak kadar önemlidir. Radeon ekran kartları; kaliteli, sessiz ve keyifli bir oyun deneyimi yaşamak için anahtar parçadır. Kendiniz için uygun kartı seçerken beklentilerinizi ön planda tutmak yararlı olur. MSI RX 6800 XT gaming X Trio, birçok oyun tutkununun beklentilerini üst seviyede karşılayan bir modeldir. MSI Radeon RX 6800 XT 16GB gaming X Trio, sahip olduğu sessiz çalışma prensibi ile siz oyun oynarken dikkatinizi korumanız ve oyuna odaklanmanıza yardımcı olur. Kendi kendini soğutma özelliği ile MSI 6800 XT gaming X Trio fanları zorlamaz ve size sessizlik dengesi sunar. Görüntü kalitesinde ise seviyeyi bambaşka yerlere taşıyan RX 6800 XT gaming X Trio sizlere üstün bir grafik kalitesi sunar.

MSI Radeon Gaming Ekran Kartı Avantajları

MSI Radeon Gaming Ekran Kartı Avantajları

MSI Radeon RX 6800 XT gaming X Trio 16G GDDR6 256bit DX12 ekran kartı yorumlarında da görüldüğü üzere keyifli bir oyun oynama deneyimi için ekran kartının yüksek kalite malzemeden yapılması oldukça önemlidir. Oyunları olduğundan daha keyifli hale getiren bu ürün, AMD RINA 2 mimarisi ışığında tasarlanır. Modelin bellek hızı 2285 MHz’dir. 16 gb GDDR6 bellek ve 128 mb AMD önbellek değerlerine sahip olan MSI 6800 XT, ultra yüksek kare hızı ve HD 4K çözünürlüğe sahip oyun deneyimi sunar. Hız konusunda kendine güvenen MSI Radeon RX 6800 XT gaming X Trio 16GB GDDR6 256 bit ekran kartı, yüksek yenileme hızına sahip oyunlar için uygun bir modeldir. MSI ekran kartı sayesinde oyun deneyiminizi bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

MSI Radeon Ekran Kartı Fiyatları ve Yorumları

MSI Radeon Ekran Kartı Fiyatları ve Yorumları

MSI Radeon RX 6800 XT gaming X Trio 16G GDDR6 256bit DX12 ekran kartı fiyatı, ürünün donanımsal özellikleri ve sunduğu hizmet göz önüne alınarak belirlenir. 6800 XT gaming X Trio, yenilenen tasarımıyla yüksek performans, soğutma ve sessizlik özelliklerini bir üst seviyeye çıkartır. Yüksek donanıma sahip olan teknik özelliklerin yanı sıra şık tasarımıyla göz dolduran MSI 6800 gaming X Trio, oyuncular ve profesyoneller için uygun bir seçenektir. Sistemdeki tüm parçaların bir bütün olarak çalışmasına vesile olur. MSI Radeon RX 6800 XT gaming X Trio 16GB modelinin Mystic Light RGB aydınlatma efekti sayesinde, oyun esnasında ışık gösterisi yapabilir ya da karanlık tercih ederseniz tek tuş ile tüm ışıkları kapatabilirsiniz. Oyun deneyiminizi artırmak isterseniz bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Dilerseniz MSI Radeon RX 6800 XT gaming X Trio 16GB yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.