MSI Mpg X570 Gamıng Edge Wıfı 4400mhz(O.C) Ddr4 Soket Am4 Atx Anakart

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

MSI Mpg X570 Gamıng Edge Wıfı 4400mhz(O.C) Ddr4 Soket Am4 Atx Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: T2M Premium Store Satıcı Ünvanı: TOLGA ERMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3640370163
    Bu ürün T2M Premium Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 4400MHz(O.C) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart

Ürün Özellikleri

  • Soket Tipi AM4
Geri Bildirim Ver

MSI MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi AMD Soket AM4 DDR4 1866 MHz ATX Anakart Fiyatı - Trendyol

Her oyuncu hayalindeki bilgisayarı beğendiği parçaları bularak toplamayı ister. Kaliteli ve kesintisiz bir oyun keyfi için anakart oldukça önemlidir. MSI MPG X570 ürünü son teknoloji özellikleri ile dikkat çeker. Tüm bileşenlerin sorunsuz çalışması için bağlantı noktaları içeren MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi M.2 SSD anakartta iyi bir alternatiftir. Bilgisayarınızın düzgün çalışması için önemli parçalar arasında yer alır. Bilgisayarın kalbi olarak görülen anakartın kalitelisi MSI MPG X570 gaming ürünü sayesinde oynadığınız oyunlardan maksimum verim alabilirsiniz. Hızınızı artıran MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi AMD X570 1866 MHz frekans ile uyumludur. Bu ürünün yüksek performans sunan özellikleriyle bilgisayarınızdan aldığınız verimi artırabilir, oyunlardan aldığınız keyfi katlayabilirsiniz.

  • M.2 yuvası
  • 2 bellek kanalı desteği
  • İşlemci soketi: AM4 soket

Oyunseverlere Özel MSI MPG X570 Gaming Edge

Oyunseverlere Özel MSI MPG X570 Gaming Edge

MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi oyuncular için özenle tasarlanan ışıklı ilgi çekici tasarıma sahiptir. HDMI çıkışı mevcut olan gelişmiş model anakart oldukça işlevseldir. MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi incelemesi yaparak ürünün beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını görebilirsiniz. Anakart boyutunu bilgisayarınıza uygun seçmeniz gerekir. X570 gaming edge Wi-Fi boyutu ATX’tir. RAM kapasitesi 128 GB ile müşterilerin beğenisini kazanır. Hızınızı artırarak performansınızı yükselten 128 GB RAM dosyalarınızın hızlı bir şekilde okunmasını sağlayarak vakit kazandırır. Windows çalışma sistemleri tarafından desteklenir. Özellikle gelişmiş teknolojiye sahip Windows 10 ile uyumludur. M.2 yuvalarının sayısı 2 adettir. Ağırlık ve boyut olarak oldukça idealdir. 304 mm genişliğe ve 243 mm derinliğe sahip bir anakart modeli olan MSI X570 gaming edge Wi-Fi özellikleri ile beğeni toplar.

Yüksek Performans Sunan Edge Wi-Fi Anakart

Yüksek Performans Sunan Edge Wi-Fi Anakart

Tüm bilgisayar parçalarının sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayan MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi AMD X570 1866 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart kullananlar tarafından beklentiyi karşıladığı yönünde yorumları inceleyebilirsiniz. İsteklerinize ve ihtiyaçlarınıza uyumlu MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi 4400 MHz özellikle oyunseverler tarafından talep görür. Oyun kalitesini artırmak için bu yüksek kaliteli anakart modeline yönelebilirsiniz. Oyunlarda hızlı olmak ve donma yaşamamak için özel olarak tasarlanan X570 edge Wi-Fi ürününü tercih edebilirsiniz. Ürünün ışık detaylı ilgi çekici bir tasarımı mevcuttur. MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi AMD X570 soket AM4 DDR4 4400 (oc) M.2 anakart bilgisayarınızın performansını yükseltmek için idealdir. Bilgisayar oyunu tutkunlarının vazgeçilmezi olan hızlı bir performansı yüksek kalite anakart modeli olan bu ürün ile sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla MSI MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi

Uygun Fiyatlarla MSI MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi

MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi AMD X570 1866 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart fiyatları bütçenizi zorlamadan sahip olabileceğiniz düzeydedir. Uygun fiyatı ve kaliteyi bir araya getiren, yüksek performans sunan anakart çeşididir. İhtiyaçlarınıza göre alışveriş yapmak için MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi AMD X570 1866 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart yorumları bölümünden inceleme yapabilirsiniz. Bilgisayarınızın tüm birimlerinin birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışması için işlevsel anakart çeşidini tercih edebilirsiniz. MSI MPG X570 gaming edge Wi-Fi AMD X570 1866 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart özellikle oyun tutkunlarını cezbeder. Oyun oynarken yaşanılan büyük sorunlardan biri olan donma ve kasma problemlerine çözüm olarak bu ürünü kullanabilirsiniz. Avantajlı fiyata bilgisayar performansınızı artırarak oyunlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla yüksek performanslı anakart modelini uygun fiyata güvenle satın alabilirsiniz.