MRS.UMRANTOO Pyromoniac Çok Amaçlı Ultra Leke Çıkarıcı 750ml

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MRS.UMRANTOO Pyromoniac Çok Amaçlı Ultra Leke Çıkarıcı 750ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MRS. ÜMRANTOO Satıcı Ünvanı: ÜMRANTOO MEDYA YAPIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0906087754700001 Vergi Kimlik Numarası: 9060877547
    Bu ürün MRS. ÜMRANTOO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pyromoniac Çok Amaçlı Ultra Leke Çıkarıcı 750ml Koltuk, halı, perde, zemin ve kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz. Çıkarılması zor ve inatçı lekerleri kolayca çıkarılmasına katkı sağlar. İçerisinde bulunan enzimler sayesinde çay, kahve, meyve suyu, yağ, mürekkep vb aklınıza gelebilecek her türlü inatçı lekelerden kurtalmanıza yardımcı olmaktadır. Evcil hayvanlarınızın kirletteği yerlerde halı, fayans, parke vb. güvenle uygulayabilirsiniz. Kolayca lekelerin çıkarıldına şahit olacaksınız. Lekelerin üzerine direk püskürtülerek kullanılır. Püskürtme sonrasında 10 ila 15 saniye bekleyerek nemli bir bez yada fırça yardımıyla ovarak uygulanabilir. Kıyafetlerinizdeki lekenin üzerine püskürtülerek çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. İpek ve benzeri hassas kumaşlarda uygulama yapmadan önce ürünün ufak bir köşesinde uygulayarak deneme yapmanızı öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver