MOZART Sayılarla Boyama 25 X 35 Tuval Hobi Seti

99 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

MOZART Sayılarla Boyama 25 X 35 Tuval Hobi Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KorPet Satıcı Ünvanı: KORAY EREN COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2130667621
    Bu ürün KorPet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25 x 35 sayılarla boyama. Set içeriği: · 25 x 35 cm tuval baskılı kanvas · tablonun referans baskılı resmi. Numaralarla boyama seti, tuvalin üzerindeki numaralardan oluşan şablonu renk kodlarına uygun şekilde boyadığınızda, resim bilginiz olmasa dahi harika tablolar yaratmanıza olanak sağlar. Ürünümüz kasnağa gerilidir. Baskılı yağlı boya tablo nasıl yapılır: Baskılı yağlı boya kanvas, baskılı tuval üzeri numaralar ile belirtilmiştir, fırça ile renk kodları takip edilerek tuval boyanır. Renkleri karıştırarak uygun tonları yakalayabilirsiniz. Uygulaması kolay ve anlaşılır şekildedir. Boyaların kapağını kapalı tutarak daha sonra tekrar kullanabilirsiniz. Renk değişimi sırasında fırçanızı mutlaka temizleyiniz. Sevdiklerinize armağan edebilir ya da dekorasyon olarak evinizin, iş yerinizin duvarında modern ve kendi yapmış olduğunuz tablolarınızı duvarınızda gururla sergileyin. Bu zevkli hobiyi tüm aile bireyleri ile birlikte yapabilirsiniz. Öneriler: Boyaların kapağını kapalı tutarak kurumasını önleyebilirsiniz. Boyama yaparken fırçanızı hafif sulandırmanız gerekmektedir. Yaptığınız boyamada renk değiştirirken mutlaka bir miktar suya batırarak fırçanızı temizleyin. Satıcı notu: Bu hobi ürünü puzzle gibi değildir. Numaralandırılmış bölgeleri, numaralandırılmış sayılarla boyandığında ortaya çıkan görsel, tablonun ana hatlarını gösterir akabinde kendi yorumunuzu katarak resmînizi tamamlayabilirsiniz. Boyalar ile tuval bezini boyama işlemini bitirdikten sonra size gönderdiğimiz görsel fotoğrafa bakarak, kendi zevkinize göre renkleri karıştırıp istediğiniz renk tonunu yakalayıp ufak fırça darbeleriyle rötuş işlemini yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver