Mozaik Yayınları 2023 Mozaik 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

182 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2.500 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225 TL218,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mozaik Yayınları 2023 Mozaik 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ayrakitap Satıcı Ünvanı: GÜNTÜLÜ OKYAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6590251654
    Bu ürün ayrakitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8. Sınıf Matematik Soru Bankası....

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mozaik Yayınları 2023 Mozaik 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

Mozaik Yayınları 2023 mozaik 8. sınıf matematik soru bankası 8. sınıfında öğrencilere yardımcı olan faydalı bir eğitim aracıdır. Bu soru bankası 8. sınıfta öğretilen tüm konu ve konuları içermektedir. Sorular zorluk derecelerine göre sıralanabilir ve farklı yetenek seviyelerindeki öğrencilerin anlayabilmelerini sağlamak için çeşitlendirilmelidir. Edisyonlar, öğrencilerin soruları gözden geçirerek ve çözümleri uygulayarak daha iyi öğrenmelerine yardımcı olur.

 
  • MEB müfredatına uygun
  • Sınav sistemi ile paralel
  • Farklı zorluk seviyelerinde sorular

Mozaik Yayınları Matematik Soru Bankası Özellikleri

Mozaik Yayınları Matematik Soru Bankası Özellikleri

Mozaik Yayınları 2023 Mozaik 8. sınıf soru bankası içeriği, 8. sınıf matematik dersinde işlenen konuları kapsayan derli toplu bir soru bankasıdır. Soru bankası kitabı, sınavların benzerliğini sağlamak amacıyla sınav sorularına benzer şekilde yazılmış ve açıklanmış sorulardan oluşmaktadır. Sorular zorluk derecelerine göre sıralanabilir ve çeşitlendirilebilir. Ayrıca her soru için öğrencilerin doğru cevapları anlamalarına yardımcı olan çözümlerin yanı sıra öğrencilerin konuları daha iyi anlamalarına ve analiz etmelerine yardımcı olan tekrar ve öğrenme soruları da içerir. Mozaik 8. Sınıf matematik soru bankası, okul programında yer alan tüm konuları öğrenmek isteyen öğretmenler, öğrenciler ve veliler için ideal bir kaynaktır. Öğretmenler bu kitabı, sınıfta anlaşılmayan konularla ilgili günlük sorular için kaynak olarak kullanılabilir. Tek başına çalışan öğrenciler de içeriğindeki geniş soru, cevap ve çözüm yelpazesi nedeniyle bu kitabı faydalı bulacaklardır.

 

Mozaik Yayınları Matematik Soru Bankası Kimler İçin

Mozaik Yayınları Matematik Soru Bankası Kimler İçin

Mozaik 8. sınıf matematik soru bankası çözümleri uzman bir ekip tarafından yazılmıştır. Hem öğretmenler tarafından hazırlanan ve sınıftaki öğrencilere uygulanan değerlendirme test içeriği hem de MEB tarafından düzenlenen LGS sınav sorularının içeriğine göre düzenlenmiştir. Bu sayede öğrenciler sıkça karşılaştıkları soruları daha pratik ve hızlı bir şekilde çözmenin yollarını öğrenirken, farklı çözüm teknikleri ile de kendi bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır. Deneyimli matematik öğretmenleri tarafından hazırlanmış bir soru derlemesidir. Soru bankası 8. sınıf devlet sınavlarında sorulan tüm soruları içermekte ve birinci dönemden sekizinci döneme kadar tüm kavramları kapsamaktadır. Öğrenciler bu kaynağı bilgilerini gözden geçirmek, sınavlara girmek ve öğrenme gelişimlerini değerlendirmek için kullanabilirler. Soruları anlama ve çözüm yollarını anlayarak ilerleme konusunda uzman bir kitap olan matematik soru bankası 8. sınıf düzeyinde işlenen her konuya uygun soru örnekleri içermektedir.

 

Mozaik Yayınları Matematik Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

Mozaik Yayınları Matematik Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

8. Sınıf matematik soru bankası, öğrencilerin matematik konularını en temel seviyeden öğrenerek, alıştırma yapmaları için tasarlanmıştır. En temel amaç, kolaydan zora doğru sıralanan konu ve soru içerikleri ile öğrencinin bilgi birikimini üzerine koyarak daha zorlu sorularla karşılaştıklarında basit ve hızlı anlama ve kavrama yetileri kazandırarak doğru sonuçlara ulaşmalarını sağlamaktır. Uzman öğretmenler tarafından müfredata uygun şekilde düzenlenen soru bankası pek çok öğrenci için yol gösterici bir kaynaktır. Mozaik Yayınları 2023 Mozaik 8. sınıf matematik soru bankası fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz Mozaik Yayınları 2023 Mozaik 8. sınıf matematik soru bankası yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün kalitesini öğrenebilir, hızlı ve güvenli teslimat seçenekleri ile sipariş oluşturabilirsiniz.