Moulinex Fresh Express Plus Doğrayıcı ve Rende DJ756G15 Beyaz

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Moulinex Fresh Express Plus Doğrayıcı ve Rende DJ756G15 Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tech Markt Satıcı Ünvanı: ELİF ERKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7651050870
    Bu ürün Tech Markt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Moulinex elektrikli doğrayıcı 1500 Watt gücünde çalışır. Besinleri hızlı bir şekilde doğrama ve parçalamaya yardımcı olur.
  • Çok amaçlı doğrayıcı çeşitli özellikteki besinleri hem parçalama hem de doğrama yaparak yemek menünüzü zenginleştirir.
  • Kısa sürede sebze ya da meyveyi otomatik doğrayıcı ile istediğiniz şekle sokabilirsiniz.
  • Plastik doğrayıcı 5 parçadan oluşur: İnce rende, kaba rende, patates rende, parmesan rende ve ince dilimleyiciyi aynı anda cihaza yerleştirebilirsiniz.
  • Moulinex DJ756G15 geniş doldurma hacmi sayesinde çok sayıda besini hazneye yerleştirip kullanma imkanı sunar.
  • Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus Elektrikli Parçalayıcı 200 Watt ile kısa sürede sebze ve meyveleri istediğiniz şekilde doğrayıp parçalayabilirsiniz. Modeli şık sunumlar için kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
  • Hazne Malzemesi Plastik
  • Hazne Kapasitesi 250-500 ml
  • Kaydırmaz Altlık Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus Elektrikli Parçalayıcı, 200 Watt

Mutfakların olmazsa olmaz parçalarından biri parçalayıcı çeşitleridir. Birbirinden farklı sebzelerin dilinmesine ve parçalara ayrılmasına yardımcı olur. Özellikle farklı keskin uçlara sahip olan çeşitler pratik bir deneyim kazandırır. Moulinex tarafından imal edilen bu model, kolay kullanım imkanı sunar. Hızlı yapıya sahip olması pratik bir deneyim kazandırır. Dayanıklı malzemelerden üretilen bu model, uzun süre kullanabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Kırmızı renge sahip olduğundan mutfaklarınıza dekoratif bir hava kazandırır. Özgün yapısı mutfaklarınızda yenilik yaratmaya imkan tanır. Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus elektrikli parçalayıcı, 200 watt yorumları ürünün alt kısmında yer alır. Müşterilerin deneyimleri sayesinde ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylelikle ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilir ve kaliteli bir modele sahip olabilirsiniz.

  • 5 farklı kesici uç
  • Kolay kullanım imkanı
  • Dayanıklı malzeme kalitesi

5 Farklı Kesici Ucuyla Moulinex Express Plus Parçalayıcı

5 Farklı Kesici Ucuyla Moulinex Express Plus Parçalayıcı

Parçalayıcı çeşitleri mutfaklarda birbirinden farklı işlevlerin yerine getirilmesine yardımcı olur. Özellikle farklı uçlara sahip olan çeşitler işlemlerinizin kolaylığını artırır. Moulinex elektrikli parçalayıcı 5 farklı kesici uca sahiptir. İnce rende, peynir ve sebze gibi ürünlerin doğranmasına yardımcı olur. Kaba rende ise genellikle havuçları ve lahanaların parçalanmasını sağlar. Üründe ek olarak patates rendesi bulunur. Sadece patatese uygun olan bu rende çeşidi, birbirinden lezzetli yiyeceklerin güzel bir görünüm kazanmasını sağlar. Aynı zamanda parmesan rendesi, peynirlerinizin düzgünce dilimlenmesine imka tanır. İnce rendeye ek olarak ince dilimleyici bulunduğundan çok yönlü bir kullanım deneyimi sunar. Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus elektrikli parçalayıcı, 200 watt kullananlar ürünün parçaları hakkında pek çok bilgi verir. Siz de fazla kesici aletlere sahip parçalayıcı arıyorsanız markanın ürettiği bu modeli tercih edebilirsiniz.

Kolay Kullanım Sunan Moulinex Express Plus Parçalayıcı

Kolay Kullanım Sunan Moulinex Express Plus Parçalayıcı

Parçalayıcı çeşitleri mutfakların ayrılmaz parçaları arasında yer alır. Bu ürünlerin otomatik kullanımı müşterilerin konfor kazanmasına yardımcı olur. Motor sistemleri kuvvetli olan çeşitler uzun süreli bir deneyim yaşatır. Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus elektrikli parçalayıcı, 200 watt motor gücüne sahiptir. Kolay kullanım sağlayan bu ürün birbirinden farklı sebzelerin dilimlenmesine yardımcı olur. Geniş doldurma bölmesine sahip olan bu model sayesinde malzemeleri kesmeden kolaylıkla içerisine koyabilirsiniz. Böylelikle kolay kullanım elde edebilirsiniz. Ürün ile işiniz bittikten sonra uçlarını döndürerek çıkarabilir ve konforlu bir biçimde depolayabilirsiniz. Bu sayede ergonomik kullanıma sahip olabilirsiniz. Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus elektrikli parçalayıcı 200 watt motor gücünden faydalanarak birbirinden farklı sebzeleri aynı güçte dilimleyebilirsiniz. Siz de kolay ve konforlu kullanım imkanı sunan bir parçalayıcı arıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Moulinex Express Plus Parçalayıcı Fiyatı

Bütçe Dostu Moulinex Express Plus Parçalayıcı Fiyatı

Dayanıklı malzemelerden üretilen parçalayıcı çeşitleri uzun süreli bir kullanım deneyimi sunar. Herhangi bir dış darbeyi minimize eden ve formundan ödün vermeyen modeller müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Moulinex DJ756G15 kodu ile Trendyol’dan satışa sunulur. Bu kod sayesinde ürünü kolaylıkla bulabilir ve aradığınız modeli kolaylıkla satın alabilirsiniz. Sert plastik malzemelerden imal edilen bu ürün son derece kalitelidir. Aynı zamanda ideal bir ebata sahip olduğundan utfağın herhangi bir alanında muhafaza edilebilir. Bıçak uçları paslanmaz çelik malzemelerden imal edilir. Böylelikle sağlıklı bir deneyim elde edebilirsiniz. Bununla birlikte uçları dilerseniz elinizde dilerseniz de bulaşık makinesinde yıkayarak hijyenik bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus elektrikli parçalayıcı, 200 watt fiyatı oldukça avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilir ve ekonomik bir deneyim elde edebilirsiniz.