Moulinex Akıllı Yemek Pişirici Çok Fonksiyonlu

3.650 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Moulinex Akıllı Yemek Pişirici Çok Fonksiyonlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEKMEKÖY GÜMRÜK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: YÜCEL ÜSTÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9200134506
    Bu ürün CEKMEKÖY GÜMRÜK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günlük hayatın ve mutfağın vazgeçilmezi Moulinex buharlı pişirici 5 litrelik hacme sahiptir. Kalabalık aileler için ideal iç hacmi sunan pişirici 700 W güç tüketerek yemeklerin kısa sürede pişmesini sağlar.
  • Çok amaçlı pişirici ısı koruma özelliği sayesinde pişen yemeklerin uzun saatler boyunca ısısını ve lezzetini kaybetmemesini sağlar.
  • Moulinex akıllı yemek pişirici 8 farklı programı ile yemek pişirmeyi keyifli hale getirir. İstenen kıvamı elde etmeyi sağlayan bu programlar her yemek için farklı parametreler kullanır.
  • Elektrikli hızlı pişirici deforme olmayan yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca aynı performans ve verimlilikte çalışır. Moulinex aynı zamanda modern ve şık tasarımı sayesinde mutfakta düzenli bir görünüm oluşturur.
  • Moulinex marka pişirme cihazı 12 saatlik zamanlayıcı priz süresi özelliğine de sahiptir. Böylece 12 saate varan ileriye dönük kurulumlar yapmak ve yemeğin otomatik pişmesini sağlamak mümkündür.
  • Fonksiyonel akıllı yemek pişirici Moulinex ile birlikte yemeğin dibinin tutması ya da yeteri kadar pişmemesi gibi endişeler ortadan kalkar. Her yemek için ideal kıvamı yakalamak ve her seferinde aynı kıvamda pişirmeye yardımcı olur.
  • Mouline akıllı yemek pişirici, pişirme esnasında düşük enerji tüketimi sunar. Böylece yemek pişirirken hem enerji tasarrufu hem de zaman tasarrufu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Moulinex Akıllı Yemek Pişirici

Günlük hayatınızda kullandığınız birçok eşya, teknolojinin gelişimi ile değişime uğrar. Hayatın her alanında olduğu gibi mutfak malzemelerinin de hem pratik hem sağlığı koruyan yapıda olması gerekir. Sizi motive eden ve kontrolün sizde olduğunu hissettiren mutfakta modayı takip eden ürünler kullanmanın yanı sıra yenilikçi ve teknolojik eşyalara yer vermek önemlidir. Mutfak cihazlarının vazgeçilmezi Moulinex akıllı yemek pişirici, hatasız pişirme tekniği ile yemeklerinize lezzet katar. Isıyı içine hapsederek iletmeyen malzeme türü sayesinde sıcaklıklardan elinizi korur. Dikkat çeken modeli ve belirlenebilen zamanlayıcı özelliği ile iş yükünü azaltmak açısından iyi bir tercih olabilir. Teknolojinin öncüleri tarafından üretilerek tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. Yemeklerin hızlı ve kolay hazırlanmasını sağlayan bu ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Şık ve sade tasarım
  • Pratik ve uzun ömürlü kullanım
  • Kaliteli materyal

Moulinex Akıllı Yemek Pişirici ile Pratik Çözümler

Moulinex Akıllı Yemek Pişirici ile Pratik Çözümler

Hem dayanıklı hem rahat kullanıma sahip malzemeler mutfakta her zaman ön plana çıkar. Yemek yaparken performansınızı ve motivasyonunuzu artıran ürünler kullanmak oldukça önemlidir. Mutfakta bulunması gereken teknolojik malzemelerden biri olan Moulinex buharlı pişirici, sevdiklerinizle birlikte yemek ziyafeti çekmek için sık başvurulan parçalardandır. Yemek pişirmeyi keyifli hale getirerek dilediğiniz öğünde, özel günlerinizde veya gündelik hayatınızda her anınıza uygun olarak işinizi kolaylaştırır. Uzun ömürlü kullanımı ve deforme olmayan yapısı ile dikkat çeker. Trend haline gelen yuvarlak formu, kullanım alanını oldukça genişletir ve kolaylaştırır. Ürünün işlevsel dizaynından faydalanarak mutfağınızın her köşesinde kullanabilirsiniz. Pişirme modu ve zamanlayıcı sayesinde yemeklerinizde istediğiniz kıvamı elde edebilirsiniz. Davetlerinizde kalabalık misafirlerinize pratik ve hızlı yemekler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca modern tasarımı sayesinde tarzınızı yansıtan modeliyle mutfağınızda düzen, uyum ve hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Dikkat Çekici Moulinex Akıllı Yemek Pişirici Fiyatı

Dikkat Çekici Moulinex Akıllı Yemek Pişirici Fiyatı

Fonksiyonel Moulinex akıllı yemek pişirici fiyatı, kaliteli ve dayanıklı yapısı dikkate alınarak belirlenir. Malzemesi, soft rengi ve yalın tasarımı sayesinde her mutfak dizaynına uyum sağlar. İlgi çekici özelliklere sahip olmasının yanı sıra kolay kullanımı sizi memnun eder. Sadelikten yana olan ve modern çizgiler barındıran modeli, hızlı değişen akımlara ayak uydurur. Moulinex marka akıllı yemek pişirici, pişirme modu ve buharlama özelliği ile farkını ortaya koyar. Minimum düzeyde enerji tüketir ve hem enerjiden hem zamandan maksimum düzeyde tasarruf sağlar. Gecikmeli başlatma seçeneği ile yemeklerinizi her anınıza uygun olarak yetiştirir. Ürün sayesinde doğru pişirme tekniğiyle yapılan yemekler büyük beğeni toplar. Yemeğin dibi tutması veya pişmemesi endişesinden kurtararak zahmetsiz şekilde servis etmenize olanak sağlar.Tariflerinizi deneyebileceğiniz 8 farklı program seçeneği ile eşsiz deneyim yaşayabilirsiniz.

Moulinex Akıllı Yemek Pişirici Yorumları

Moulinex Akıllı Yemek Pişirici Yorumları

Detaylı inceleme yapmak için dilerseniz Moulinex marka buharlı yemek pişirici kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelere hızlı ve kolay bir şekilde bakabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerine Moulinex akıllı yemek pişirici yorumları bölümüne bakarak ulaşabilirsiniz. Çok yönlü yapısı, çeşitli programları ve geniş hacmi ile yemek yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Hem kullanım rahatlığı hem pratikliği sayesinde endişelenmeden yemeklerinizi saatinde yetiştirebilirsiniz. Yenilikçi, yalın ve az yer kaplayan formu ile mutfağınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü ve kolay temizlenen eşyalara evinizde yer vererek yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Ürünü çekici kılan özelliklerinin yanı sıra kalitesi dolayısıyla içiniz ferah bir şekilde güvenle alabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı tatmin edici bir şekilde karşılayan Moulinex markasının buharlı yemek pişirme cihazına online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla ve kolay sipariş imkanıyla sahip olabilirsiniz.