Motorola T101 Telefon

1.099,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Motorola T101 Telefon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesapli Depom Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KOÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730350312
    Bu ürün Hesapli Depom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok Fonksiyonlu Kullanım İmkanı Kablosuz telefon kullanımı konforunu yükselten farklı fonksiyonlar, birçok işlemi tek bir yerden yapabilme imkanı sunmaktadırlar. Arama tipine göre arama engelleme, tek tuş kontrolü ile rahatsız edilmeme, mikrofonu sessize alma özelliği, arayan numarayı ekran üzerinde görüntüleme ve arama bekletme gibi fonksiyonlar sayesinde telefon görüşmeleri kişiselleştirilebilmektedir. Oda dinleme özelliği ile bebek telsizi olarak da kullanılabilen Motorola Telsiz Telefon, çoklu konferans özelliği ile çok yönlü iletişim imkanı sağlamaktadır. Yüksek Kapasiteli Hafıza Geniş kapasiteli hafıza özelliği ile ek bir defter ya da rehbere ihtiyaç duymadan gerekli tüm numaralara tek bir cihaz üzerinden ulaşılabilmektedir. 50 isim ve numara hafızasına sahip telefon rehberi, 10 adet tekrar arama hafızası ve 20 isim ve numara hafızalı arayan listesi ile kolay bir şekilde numara takibi ve kaydı yapılabilmektedir. Kullanışlı Ekran Işıklı ekran paneli ile gerekli tüm fonksiyonlar rahat bir şekilde ayarlanabilmekte, ilgili numaralar net bir şekilde okunabilmektedir. Ahize Arttırımı Özelliği 4 adete kadar baz ünitesi el cihazı kayıt edebilme özelliği ile daha yüksek performanslı bir telsiz telefon deneyimi yaşamak mümkündür. Özgür Kullanım Alanı Eller serbest görüşme özelliği sayesinde telefon başında beklemeye gerek kalmadan daha özgür bir konuşma alanına sahip olunmaktadır. Farklı Gösterge Özellikleri Şarj durumu göstergesi sayesinde her an güç durumunun kontrol edilmesi sağlanmakta, tarih ve zaman göstergeleri ile kullanım rahatlığı sağlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver