Motorelax Middle Model Konfor Sele

1.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Motorelax Middle Model Konfor Sele

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motorelax Satıcı Ünvanı: İREM BESLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1660187500
    Bu ürün Motorelax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modelimizin eni 33 cm, uzunluğu 35 cm, yüksekliği 4 cm dir. Ölçüleri uyan motorlara da uygundur. Ürünümüz 2 parçadan oluşmaktadır. 1. parça 5 shore yumuşak silikondan elde edilmiştir. Ortada ki kanal boşluğu sayesinde kuyruk sokumuna gelen basınç en aza indirilmiştir. Bozuk yollara ya çukura denk gelindiğinde içi boş yuvarlaklar şok emici özellik göstermektedir. 2. parça orta sert gri süngerdir. Kılıfların ön ve arkası su itici özelliğe sahip suni deridir. Ortada ki kumaş iç malzemenin hava alması için kullanılan astarlı file kumaştır. Kılıflarımız fermuarlıdır. Middle modelimizi seleye bağlamak için alt kumaşında geniş lastikli bantlar mevcut olup, amerikan fermuarları sayesinde ( cırt bant) bağlantı genişletilip, daraltılabilir.
Geri Bildirim Ver