Motiker Cfmoto 250sr Gri Dragon Model Parçali Motosiklet Kaplama Sticker Etiket Modeli 

Ürün Bilgileri

Motiker Cfmoto 250sr Gri Dragon Model Parçali Motosiklet Kaplama Sticker Etiket Modeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motiker Satıcı Ünvanı: AYHAN CAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960785410
    Bu ürün Motiker tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "CFMOTO 250SR DRAGON MODEL PARÇALI MOTOSIKLET KAPLAMA STICKER ETIKET MODELI Bu Paket İçeriğinde CFMOTO 250SR : Sağ ve Sol Grenaj Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama Kamuflaj CFMOTO 250SR : Ön Kafa Orta Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Ön Kafa Sağ ve Sol Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Depo ve Depo Ortası Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Depo Sağ ve Sol Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Arka Kuyruk Altı ve Üstü Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Arka Kuyruk Sağ ve Sol Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Alt Sakal Sağ ve Sol Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Ön Çamurluk Ortası , Sağ ve Sol Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama CFMOTO 250SR : Orta Gövde Sağ ve Sol Dragon Model Parçalı Sticker Kaplama Paket İçeriğinde Mevcuttur. Ürünler CFMOTO 250SR‘ın ölçülerinde özel kalıp şeklinde motorunuza uygun ölçü ve kalıpta üretilmektedir. Ürünler
  • Yağmur ve Güneş gibi dış etkenlerden korunması için üzeri şeffaf koruma kaplanmaktadır. Motorunuzun yapısına özel olarak üretilen ürünler her parça için ayrı ayrı şekilde gönderilmektedir. Tam kaplama değildir ! "Grenaj birleşim noktalarında ufak boşluklar kalmaktadır". Kaplama Ruhsata İşleme Motorunuzun ruhsatta yazan rengi dışında yaptığınız kaplamaları . Fatura ile muayene istasyonun da ruhsata işletme işlemi yapabilirsiniz. Ülkemizde ve dünyada küçük sınıf motorlara ilgi hergeçen gün artmaktadır. Pratik olması az yakması şekil durması sebebiyle de CFMOTO 250SR Gençlerin ve 250 cc motosiklet kullananların favorisi haline gelmiş durumda . 250SR Fiyat ! Bu sebeple de 250SR sahiplerinin ve almak isteyenlerin ilk baktığı fiyat konusu biraz yükseltilmiş durumda . Her geçen gün zorlaşan ve temiz motor arayanların sebebiyle talep artışına da bağlı olarak CFMOTO SR250 motosiklerinin fiyatların yükselmeye devam etmektedir.
Geri Bildirim Ver