6
Tıraş Aksesuarı kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Moser 1400 Makine Tarağı Kesim Yerli Tarak Seti 1,2,3 Ve 4 Numaralar

94,49 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,99 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Moser 1400 Makine Tarağı Kesim Yerli Tarak Seti 1,2,3 Ve 4 Numaralar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Janva Satıcı Ünvanı: AYSEL ASRAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0910260037
    Bu ürün Janva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Moser 1400 Yerli Tarak Seti Moser 1400 Elektirikli Klasik Tıraş Makinesine Uyumludur NO:1 NO:2 NO:3 NO:4 Taraklar bulunmaktadır. 1.Sınıf Plastikten imal edilmiştir. Türkiye'de üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Moser 8691988000016 1400 Makine Tarağı Kesim 1, 2, 3 ve 4 Numaralar Yerli Tarak Seti

Moser 1400 1-4 numara makine tarağı kesim tarak seti ürünüyle birlikte saçınızı güzelce kesebilir ve uygun ayarlamalar yapabilirsiniz. İlgili ürünün 1,2,3,4 olmak üzere numara çeşitleri vardır. Set içerisinde bu numaralara göre ayarlanmış dört adet tarak bulunur. Her biri kaliteli malzemeden üretilmiştir ve bıçak ölçüsüyle uyumla birlikte kullanılabilir. Saç kesiminde numaralar yükseldikçe saçın uzunluğu da artar. Dolayısıyla kısa kesimler için 1 ve 2 numaralar ideal iken uzun kesimler için 3 ve 4 numaralı tarakları kullanabilirsiniz. Ürünlerin kaliteli malzemelerden üretilmiş olması, dayanıklılık özelliğinin de temini sayılır. Doğru bir kullanım sağlamanız hâlinde uzunca süreler ürünü başarıyla kullanabilirsiniz.

  • Set içerisinde 1 - 2 - 3 - 4 numaraları tarak çeşitleri mevcuttur.
  • Moser 1400 elektrikli klasik tıraş makineleri için uygundur.
  • Birinci sınıf plastik malzemeden üretilmiştir.

Moser 1400 Makine Tarağı Kesim Yerli Tarak Setinin Özellikleri

Moser 1400 Makine Tarağı Kesim Yerli Tarak Setinin Özellikleri

Moser 1400 1-4 numara makine tarağı kesim tarak seti ürününün birçok özelliği bulunur. Birinci sınıf plastik malzemeden üretilmiş olması, dayanıklılık özelliklerini beraberinde getirir. Buradan yola çıkarak ürünün uzun süreli kullanımlar için uygun olduğu söylenebilir. Bıçak boyunun uyum göstermesiyle birlikte diğer cihazlarla da uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Fonksiyonel olması, kullanım kolaylığı sağlar. Tarak boyları numaralandırılarak oluşturulmuştur. Burada standartlara uyum söz konusudur. Yani numaralar arasında uzunluk farkları sadece standartlara göre gerçekleştirilir. Tıraş olurken saç boyu ayarlamasını yapamıyorsanız rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Saçlarınızın düzenli ve güzel görünmesini sağlar. Doğru bir şekilde kullanıldığında harika sonuçlar verecektir. Dayanıklı plastik malzemeden yapıldığı için zaman içerisinde hasar görmez ve deforme olmaz. Kolayca temizlenebilir özelliklere sahiptir. Tamamen yerli üretimdir.

Moser 1400 Makine Tarağı Kesim Yerli Tarak Seti Kullanışlı mıdır?

Moser 1400 1-4 numara makine tarağı kesim tarak seti oldukça kullanışlıdır. Set içerisinde en sık kullanılan numaralar yer alır. Buna göre 1,2,3,4 numaralı tarakları set içerisinde bulabilmek mümkündür. Her birinin farklı kullanım alanı bulunduğundan dolayı çok yönlü kullanım özelliklerine sahiptir. Moser 1400 1-4 numara makine tarağı kesim tarak seti sayesinde saçlarınıza şekil verebilir ve düzenli bir kesim sağlayabilirsiniz. İlgili ürünün fonksiyonel olmasıyla beraber kaliteli malzemeden üretilmiş olması, uzun ömürlü kullanım sağlar. Küçük darbelere karşı dayanıklıdır. Temizliği kolay bir şekilde yapılabilir. Tarak boyları, standart ölçülere göre belirlenmiştir. Dolayısıyla saçlar arasında boy farkı tamamen standart ölçülerde gerçekleşecektir. Moser 1400 klasik elektrikli tıraş makinesiyle uyumludur. Bıçak boyuna bağlı kalındığı takdirde diğer cihazlarla da uyumlu olarak kullanılabilir.

Moser 1400 Makine Tarağı Kesim Yerli Tarak Seti Kaliteli midir?

Moser 1400 tıraş makinesi tarak seti ürünü, birinci kalite plastik malzemeden üretilmiştir. Küçük ve orta şiddetli darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Fonksiyonel olması, eşsiz tasarımı, standart ölçüleri sağlaması, ürünü kaliteli yapan detaylar arasında yer alır. Saç kesimi için uygundur. Aynı zamanda sakal kesimi için de kullanılabilir. Birçok cihaza uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede çeşitli kullanım özelliklerine sahiptir. Birinci sınıf kalitede plastikten üretilmesi, ürünü hem avantajlı hem de kaliteli yapar. Moser 1400 kesim tarağı tarak seti sayesinde kaliteli bir kullanım sizleri bekler. Aynı şekilde Moser 1400 1-4 numara makine tarağı kesim tarak seti yorum unsurlarıyla ürünün kalitesi hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Eşsiz tasarımı sayesinde saçlarınıza şekil vererek kolayca kesim sağlayabilirsiniz. saç kesiminizde hız ve pratiklik sağlayacak olan Moser 1400 tıraş makinesi tarak setinin fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.