morponi Ateşe Dayanıklı Borosilikat Cam Çaydanlık Demlik Takımı

538,10 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

morponi Ateşe Dayanıklı Borosilikat Cam Çaydanlık Demlik Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morponi Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL BÜTÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1930324429
    Bu ürün Morponi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst demlik 480 ml Alt demlik 1200 ml Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Direkt ateşe konulabilir. Borosilikat cam malzemedir. Isı farkına ve kimyasal tepkimelere dayanıklıdır. Ağır metaller, kurşun-Kadmiyum içermez. %100 doğal geri dönüşümlü ekolojik kabul edilen malzemeden yapılmıştır. Şeffaf cam alt ve üst sayesinde kaynayan suyunuzun ve demlenen çayınızın rengini kolayca görebilirsiniz. Gıda ile teması uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Morponi Ateşe Dayanıklı Borosilikat Cam Çaydanlık Demlik Takımı

Çay saatleri günün en keyifli zamanlarından biridir. Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık demlik takımı MRP-7376 şık görünümüyle çayseverlerin tercih edeceği bir üründür. Takım dayanıklı yapısı ve estetik görünümü ile dikkat çeker. Ürün, günlük ya da özel kullanımlara uygundur. Ailenizle ya da sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirirken sizlere eşlik eder. Borosilikat cam malzemedir ve dayanıklıdır. Hafif ve sağlam yapısıyla bir yerden başka bir yere kırılmadan, kolayca taşıyabilirsiniz. Piknik yaparken ya da gezileriniz esnasında yanınıza alabilirsiniz. Ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık demlik takımı ağır metaller ve kimyasallar içermez. Bu sebeple sağlıklı bir şekilde çayınızı yapabilirsiniz. Borosilikat cam çaydanlık takımı etkileyici bir sunum ve hoş sohbetle birleşerek keyifli zaman geçirilmesini mümkün kılar.

  • Borosilikat cam malzeme
  • Isı farkına dayanıklılık
  • Gıda ile temasa uygunluk

Ateşe Dayanıklı Morponi Cam Çaydanlık Demlik Takımı

Ateşe Dayanıklı Morponi Cam Çaydanlık Demlik Takımı

Şık bir tasarıma sahip olan Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık demlik takımı iki parçadan oluşur. Ateşe dayanıklı cam demlik içerisinde süzgeç bulunur. Üst demlik 480 ml alt demlik 1200 ml dir. Bulaşık makinesinde herhangi bir problem oluşmadan yıkanır. Borosilikat cam malzemedir. Ateşe dayanıklı cam çaydanlık takımı direkt ateşe koyabilirsiniz. Model kimyasal tepkimelere ve ısı farkına dayanıklılığı ile beğeni toplar. Kurşun ya da kadmiyum içermeyen yapısı da tercih edilme sebeplerindendir. %100 geri dönüşümlü ekolojik materyal ile yapılır. Ateşe dayanıklı demlik şeffaf cam özelliğinden dolayı alt ve üstte kaynayan suyun ve demlenen çayın rengini kolaylıkla görebilme imkanı sunar. Morponi cam çaydanlık demlik takımı sağlığa olumsuz bir etki yapmayıp gıda ile teması uygunluk gösterir. Takım göze hitap eden şık duruşuyla sizlerin ve misafirlerinizin beğenisini toplar.

Morponi Cam Çaydanlık Demlik Takımı Avantajları

Morponi Cam Çaydanlık Demlik Takımı Avantajları

Kendinize, ailenize ya da misafirlerinize vakit ayırıp keyif yapmak istediğiniz zamanlarda bu takım güvenle tercih edeceğiniz bir üründür. Zarif ve estetik duruşuyla göze hitap eder. Borosilikat cam yapısıyla sağlam duruş sergiler. Ürünü tek demlik şeklinde bitki çayları yapmak içinde kullanabilirsiniz. Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık demlik takımı kullananlar ürünün ne kadar kaliteli olduğunu yorumlarında belirtirler. Dayanıklı yapısı ve uzun ömürlü oluşuyla sizlere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda eşlik edecek bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Bu takım farklı tarzda mutfaklara uyum sağlayacak görünüme sahiptir. Kolay temizlenebilen bir yapısı vardır. Bulaşık makinesinde rahatça yıkanabilir ve herhangi bir çizilme gibi durum yaşanmaz. Demlikte bulunan süzgeç sayesinde çayın tadının bozulmasına izin vermez. Hediye olarak da alabileceğiniz bu çaydanlık demlik takımı hoş görüntüsüyle sevdiklerinizi ve sizi mutlu edecektir.

Morponi Cam Çaydanlık Demlik Takımı Fiyatları ve Yorumları

Morponi Cam Çaydanlık Demlik Takımı Fiyatları ve Yorumları

Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık demlik takımı fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Takımın kaliteli ve dayanıklı olması, beklenen performansı yerine getirmesi önemli bir durumdur. Morponi cam çaydanlık demlik takımı uygun fiyatıyla çay severlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması en önemli özelliklerinden biridir. Ürünün belirtilen özellikleri yerine getirmesi ve beklentileri karşılaması kullanım sırasında memnuniyeti artırır. Çay saatlerinin vazgeçilmez olan Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık demlik takımı yorumları arasında ürünün estetik ve ergonomik tasarımı ile ilgili olumlu paylaşımlar ön plana çıkar. Ürünü ihtiyaç duyduğunuz her vakit kullanabilirsiniz. Takım kaliteli ve sağlam yapısıyla çay saatlerinize uzun süre eşlik eder. Şık görünüme ve pratik kullanıma sahip olan bu çaydanlığa Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.