morponi Ateşe Dayanıklı Borasilikat Cam Çaydanlık Ve Cam Cezve Seti

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

morponi Ateşe Dayanıklı Borasilikat Cam Çaydanlık Ve Cam Cezve Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morponi Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL BÜTÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1930324429
    Bu ürün Morponi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ateşe Dayanıklı Borasilikat Cam Çaydanlık Ve Cam Cezve Seti
  • Ürünlerin her ikisi de Borasilikat camdan imal edilmiştir.
  • Direkt Ateş üzerinde kullanılabilir.
  • Çaydanlık Çelik süzgeçlidir.
  • Üst demlik 450ml
  • Alt demlik 1200ml dir.
  • Cezve 450ml dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Morponi Ateşe Dayanıklı Borasilikat Cam Çaydanlık ve Cam Cezve Seti

Her evde düzenli tüketilen çay ve kahve, vazgeçilmez içecekler arasında yer alır. Kişilerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli tarzda çaydanlık ve cezve modelleri üretilir. İlginç ve havalı gözüken Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık ve cam cezve seti MPRN-2354 fazlasıyla dikkat çeker. Şeffaf görüntüsü, çay ve kahve hazırlığında ortama farklı hava katar. Ateşe dayanıklı malzeme yapısıyla gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Üretimde üstün kalitede borosilikat malzeme kullanılır. borosilikat camdan üretilen cam cezve ateşe dayanıklı, kahve ve çay gibi içeceklere lezzet katar. Hem görünümüyle hem de kattığı lezzetle adından söz ettirir. Bu ürün, doğrudan ateş üzerine konabilir. Dayanıklı ve sağlam yapısı benzersiz hizmet sunar. Mutfağınıza ve sunumlarınıza ilgi çekici görünüm kazandırmak istiyorsanız bu modeli güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Hafif ve sağlam materyal
  • Ateşe dayanıklı tasarım
  • Uzun ömürlü kullanım

Avantajlı Morponi Cam Çaydanlık - Cezve Seti

Avantajlı Morponi Cam Çaydanlık - Cezve Seti

Benzersiz görünümüyle dikkat çeken bu ürün, mutfağınızın tamamlayıcı parçası olur. Yoğun ilgi gören çaydanlık ve cezve, borosilikat malzemeden üretilir. Doğrudan ateşe konabilen Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık ve cam cezve seti konforlu kullanım imkanı sunar. Çaydanlığın üst demliği 450 ml, alt demliği ise 1200 ml genişliğe sahiptir. Cam borosilikat cezvenin 450 ml genişliği bulunur. Hafif yapısıyla taşınması kolaydır. İdeal ölçülere sahip ürün, mutfağınızda yer kaplamaz. Birinci sınıf borosilikat malzemeden üretilen set, uzun ömürlü kullanım vadeder. Şeffaf görünümü ve üstündeki deseniyle modern görünüme sunar. Ürünün kalitesiyle eşsiz görünümünden dolayı memnuniyet yaşayan müşteriler, Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık ve cam cezve seti yorumları yaparlar. Olumlu deneyimleri içeren yorumlar sayesinde model hakkında bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda kafanıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

Modern Morponi Cam Çaydanlık - Cezve Seti

Modern Morponi Cam Çaydanlık - Cezve Seti

Dikkat çekici şeffaf görünümüyle bu ürün, mutfağa modern ve şık bir hava katar. Kırılgan görünüşünün aksine kaliteli ve sağlam yapısıyla konforlu kullanım sağlar. Morponi cam çaydanlık ve cam cezve seti farklı tasarımı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Sağlıklı malzeme içeriği ile modeli rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çaydanlık içinde çelik süzgeç de bulunur. Bu set, çay ve kahve keyfinize destekler. Ürünün kaliteli duruşu ve sağlıklı özelliği tüm beklentileri karşılar. Zarif ve ince detayları, şık bir ambiyans yaratır. Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık ve cam cezve seti kullananlar, genel olarak modelin üstün verimliliği sayesinde yüksek memnuniyet yaşar. Dikkat çeken bu tasarım, sunumlarınıza tarz ve dekoratif havasıyla mükemmellik katar. Misafirlerinize ve ailenize gösterdiğiniz özeni bu ürünle artırabilirsiniz. Kişisel dekorasyon zevkinizi, borosilikat malzemeden elde edilen bu ürün ile yansıtabilirsiniz.

Morponi Cam Çaydanlık ve Cam Cezve Seti Fiyatları

Morponi Cam Çaydanlık ve Cam Cezve Seti Fiyatları

Etkileyici cam çaydanlık ve cezve seti borosilikat malzemeden elde edilen şeffaflığı ile özgün bir üründür. Popüler görünüme sahip bu ürünle kendinizi ve sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz. Kaliteli ve şık duruşu sayesinde bu ürün, her yaştan insanın beğenisini kazanır. Kullanışlılığı ve estetik görseli ile çay ya da kahve hazırlığında her zaman elinizin altında olur. Şık ve ilgi çekici dizayna sahip bu ürün, keyifli anlar için özel tasarlanır. Müşterilerin ihtiyacını ve beklentisini mükemmel karşılayan etkileyici özelliklerinin yanında farklı bütçelere uyum sağlaması sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Morponi ateşe dayanıklı borosilikat cam çaydanlık ve cam cezve set fiyatları, ürün özelliklerine göre şekil alır. İdeal ağırlığa ve kaliteli özelliklere sahip çaydanlık ile cezveden oluşan bu ürünü ekonomik fiyatlarla Trendyol’dan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.