Morpack Pratik Bant Kesme Aparatı / Koli Bant Kesici "50mm" Bant-kes 10 Adet

346,90 TL

Ürün Bilgileri

Morpack Pratik Bant Kesme Aparatı / Koli Bant Kesici "50mm" Bant-kes 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morpack Satıcı Ünvanı: AMOR AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068084822800001 Vergi Kimlik Numarası: 0680848228
    Bu ürün Morpack tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bant-Kes koli bant kesici Ürün özellikleri Ürün ölçüleri: 50 mm Materyal: Plastik Paket içi ürün adedi: 1 adet Renk: siyah / beyaz Üretim amacı ve kullanım alanları Koli bandı kesmenin en pratik ve ekonomik yöntemidir. Koli bandını çok kullanan kullanıcılar için büyük hız kazandırır. Kullanımı çok kolay ve rahattır. Ofis, ev ve benzeri ortamlarda kullanılabilir. Not:Ürünü banta yerleştirmeden önce bantın ucunu katlayıp bant-Kes aparatının bant geçecek yerinden geçiriniz. Bu işlemi yapmanız size kolaylık sağlacayaktır. Bantın yapışkan yüzeyi bıçak kısmına denk gelecek şekilde yerleştirilmelidir.
Geri Bildirim Ver