Morligo Diş Buğdayı Süsleme - Hediyelik Seti Fotoğraflı Afiş,magnet,flama,konuşma Balonu,ikram Kürdanı,balon

399,90 TL

Ürün Bilgileri

Morligo Diş Buğdayı Süsleme - Hediyelik Seti Fotoğraflı Afiş,magnet,flama,konuşma Balonu,ikram Kürdanı,balon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morligo & Sunligo Parti Aksesuar Satıcı Ünvanı: BETTA MOBİLYA KİMYEVİ MADDELER İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167097791200001 Vergi Kimlik Numarası: 1670977912
    Bu ürün Morligo & Sunligo Parti Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Setimizin İçeriği: 1 Adet Fotoğraflı 43x30 cm Afiş, afiş parlak kağıda basılmaktadır. PVC kaplanarak gönderilecektir, pvc kaplaması ile afişiniz ekstra parlak görünümlü ve sert olacaktır, yine PVC kaplaması ile afişinizi yıllarca saklayabileceksiniz, kesinlikle solmaz, yıpranmaz, yırtılmaz. Dilerseniz afişinizi fiyat farkı ödeyerek 50x70 cm veya 70x100 cm ebatlarına büyütebilirsiniz. 50x70 ve 70x100 cm ebatlar branda baskı olarak hazırlanmaktadır. Branda baskımız Avrupa Vinyl kağıda basılmaktadır, renklerin canlılığı ve parlaklığı en üst seviyededir. Branda baskı hiçbir zaman solma yapmaz, yıllarca saklanabilir. "Branda baskıya PVC kaplama yapılamamaktadır." Afişinizi 50x70 ebada büyütmek için 7651226860088, 70x100 ebada büyütmek için 7651336860025, bu numaraları Trendyolda aratmanızı rica ederiz. Bu linkleri siparişinizi verirken mutlaka satın almak istediğiniz set ile beraber aynı sepette almanız gerekmektedir.
  • 16 Adet 5*7 cm magnet, magnetlerimiz selefon kaplı olup her türlü aşınmaya karşı dayanıklıdır, selefon kaplaması magnetlerinizin çok kısa sürede solmasını engellemekte, yıllarca saklamanızı sağlamaktadır. (Selefon kaplaması yapılmayan magnetler 6 ay gibi kısa bir zaman bile dolmadan solmaya başlamaktadır.) Dilerseniz 8 adet ve katlarında ekstra magnet satın alabilirsiniz. Alım yapmak için 713333685002512 bu numaraları Trendyolda aratmanızı rica ederiz. Bu linki siparişinizi verirken mutlaka satın almak istediğiniz set ile beraber aynı sepette almanız gerekmektedir.
  • 1 Adet Fotoğraflı Flama, Flamamız 9 adet üçgen dilimden oluşup, üçgenlerin ebatları 19x14cm'dir.
  • 2 Adet Konuşma Balonu, El ile tutulup fotoğraf çektirmek, süsleme masanıza saplayıp süsleme olarak kullanabilmeniz içindir. Ebadı 18 cm'dir.
  • 10 Adet ikram kürdanı, ikram kürdanlarının çapı 5 cm'dir. İkramlarınızın üzerine direkt takabilirsiniz, fotoğraftaki cupcakeler satışa dahil değildir.
  • 5 Adet Mavi 5 Adet Gümüş Metalik Balon.
  • Afiş, flama ve magnet göndereceğiniz fotoğraf ve isim ile, konuşma balonları ve ikram kürdanları sadece isim bilgisi ile hazırlanacaktır. Fotoğrafınızın yakın plan, mümkünse bel üstü çekilmiş, kesilmeden, kırpılmadan, herhangi bir oynama yapılmadan göndermenizi tavsiye ederiz. Fotoğrafın arka plan temizliği ve gerekli kırpma işlemleri grafikerlerimiz tarafından yapılacaktır. Çocuğun üzerine kostüm giydirme yapılmamaktadır. Çocuğun kendi kıyafeti ile hazırlanmaktadır.
  • Fotoğraf gönderimi, öncelikle sipariş vermeden fotoğraf göndermemenizi rica ederiz, sipariş verilmeden gönderilmiş fotoğraflar için herhangi bir işlem yapılmamaktadır. 0 + 5 + 3 + 2, 2 + 6 + 4, 1 + 2, 5 + 0 buradan bize hangi sipariş sizin olduğunu anlayabilmemiz için kargo alıcı isim soyadı yazarak çocuğun fotoğraf ve isim bilgisini w.hat.sapt..an gönderebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Parti Konsepti Diş Buğdayı
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver