Morfose 2 Adet Argan Oil 100 ml Argan Yağı

449 TL
(224,50 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Morfose 2 Adet Argan Oil 100 ml Argan Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilamorkozmetik Satıcı Ünvanı: GURBET KOLBÜKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750284902
    Bu ürün lilamorkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose 2 adet argan oil 100 ml argan yağı
  • Argan bitkisinden damıtılarak özel olarak formüle edilmis argan yağı ile saçlarınızı diblemesine besler ölü sac köklerinin canlanmasına yardımcı olur saclarla parlaklık ve bakım sağlar.Argan yağı ile saclarınız daha ısıltılı görünür aynı zamanda sactaki kırıkları onarır içindeki vitaminler sayesinde sacların daha canlı yıpranmayı engeller.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver

Morfose 2 Adet Argan Oil 100 ml ile Saç Bakım Rutini

Argan yağı, sadece Fas üzerinde yetişebilen bir ağacın çekirdeklerinden üretilmekte olan bir yağ çeşididir. Arganio Spinosa ağacından üretilmektedir. Bu ağaç oldukça dikenlidir. Toplanılan çekirdekleri çeşitli işlemlerden geçirilip yağ formuna getirilir. Bu yağ da oldukça farklı alanlarda kullanılmaktadır. Günümüzde argan yağı cilt ve saç sağlığı için sıklıkla tercih edilir. Sarı bir renge sahip olduğu için sıvı altın olarak da bilinir. Özellikle kuru ve yıpranmış cilt, saç ve saç derisi gibi alanlarda pek çok yararı bulunur. Morfose argan yağı da saç üzerinde kullanılmakta olan bir bakım ürünüdür. Yoğun ve sarı renkli bir görünüme sahiptir. Dikkatli ve yeterli miktarda kullanılması son derece önemlidir. Morfose argan yağı kullananlar çoğunlukla ürünü derinlemesine onarım ve yoğun bakım yapmak amacıyla tercih ederler. Saçın parlaklığını, canlılığını ve sağlıklı görünümünü yeniden kazandırmak veya var olan görünümü bozmamak adına sıklıkla tercih edilmektedir.

  • Yoğun Bakım
  • Uzun Süreli Yumuşaklık
  • Derinlemesine Onarım

Morfose Argan Oil 100 ml Argan Yağı Nasıl Kullanılır?

Morfose Argan Oil 100 ml Argan Yağı Nasıl Kullanılır?

Argan yağı, geçmişten günümüze oldukça sık kullanılmakta olan bir bakım yağı çeşididir. İçerisinde pek çok farklı vitamin içerir. Her bir vitamin saç ve cilt bakımında gerekli olan doğal vitaminlerdir. Saçları güçlendirmekle kalmayıp yıpranan, yapısı bozulan veya aşırı işlem görmüş saçların onarılmasına da yardımcı olmaktadır. Tek başına kullanılabileceği gibi yanında farklı yağlarla karıştırılarak da kullanılabilmektedir. Ürünün ihtiyaç olduğu bölgeye göre farklı kullanım çeşitleri bulunur. Morfose argan yağı nasıl kullanılır sorusu ise son derece basit bir şekilde cevaplanabilir. Ürün haftada 2 kere saç üzerine kolayca uygulanabilir. Çeşitli yağlarla karıştırılarak veya saf haliyle kullanmak mümkündür. Saç uçlarına, boylarına ve diplerine yedirilerek kompres yapılabilir. Morfose argan saç bakım yağı 100 ml şişelerde satışa sunulmaktadır. Ürünün kullanım özelliklerine dikkat edilerek doğru ve yeterli miktarda bir kullanım sağlanması son derece önemlidir.

Morfose Argan Oil 100 ml PRA-1091060-9342 Yorumları

Morfose Argan Oil 100 ml PRA-1091060-9342 Yorumları

Argan yağı, kullanılacak bölgeye göre miktarı ve uygulama şekli değişen bir yağdır. Cilt üzerinde haftada 3 kere kullanılabilirken saç üzerinde genellikle haftada 2 defa kullanılması önerilir. Yoğun bir yağ çeşidi olmasından dolayı kullanım miktarının fazla olmaması önemlidir. Fazla kullanılan ürün özellikle saç yapısından çıkarılmakta zorlanılabilir bu da saçta kötü bir görüntüye sebebiyet verebilir. Morfose argan yağı yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürün hakkında deneyimledikleri pek çok tecrübeyi görebilmek mümkündür. Bu fikirler bazen ürünün direkt olarak kendisi ile ilgili olurken bazen de ürünün kullanım özellikleri hakkında olabilmektedir. Ürünün kullanımı sırasında yapılan yanlış veya doğru davranışlar da bu alandan görülebilir. Morfose argan yağı kullanımı son derece basit ve kolay bir işlemdir. Yeteri miktarda alınan ürün saçın her alanına yedirilerek kullanılmaktadır. Bu sayede saçın her bir teline işleyerek saçı yeniden onarır.

Morfose 2 Adet Argan Oil 100 ml Argan Yağı Fiyatı

Morfose 2 Adet Argan Oil 100 ml Argan Yağı Fiyatı

Argan yağı, tek başına son derece çeşitli faydalara sahip bir üründür. Cilt üzerinde ve saç bakımında evinizde kolayca uygularak nemlendirme ve yumuşatma özelliğinden faydalanabilirsiniz. Cilt üzerinde güneşin hasarlarından korurken cildi destekler. Cildi nemlendirerek su tutma kapasitesini artırır, ciltteki akne probleminin giderilmesinde yardımcı olabilir. Saç üzerindeki faydaları ise saçı besleyerek saçın daha parlak ve daha güçlü olmasını sağlamasıdır. Saçlarda oluşabilecek kırılmaları engeller, kırılan uçları onarabilir. Saçın normalinden daha hızlı uzamasına yardımcı olur. Deride kuruluğa bağlı oluşabilecek kepeklenmeyi de önleyebilir. Morfose 2 Adet Argan Oil 100 ml Argan Yağı PRA-1091060-9342 ile saça derinlemesine bakım yapmak mümkündür. Ürün genel itibariyle iki adet olmasıyla uzun süre yararlanılabilir. Morfose argan yağı fiyatı ise her bütçeye uygun fiyatlar dahilinde satışa sunulmakta olan bir skalaya sahiptir. Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle hemen sipariş verebilirsiniz.